Vinternatt

☹️ Produktet er dessverre utgått. Men vi har masse annen deilig kaffe i butikken vår.

Gratis frakt på ordre over 990.-

  • Garantert fornøyd
  • Rask levering
Garantert Trygg Betaling

Vinternatt ble unnfange da Bønner i byen ble en av de utvalgte leverandører til Bodøs 200-årsjubileum i 2016. Jubileumet startet i Januar, midt på svarteste vinteren. Vi tenkte at vi må lage en skikkelig svart og god kaffe. En som passet godt til å kose seg med inne på kalde og mørke vinterdager. Vi begynte å bestille inn prøver fra våre favorittfarmer og en stund senere var vinternatt klar.

Vi leverte 3 utvalgte kaffetyper i løpet av dette året og en av disse var Vinternatt. Planen var at kaffen kun skulle være tilgjengelig fra Januar til april i jubileumsåret. Men når den forsvant fikk vi så mange henvendelser om å få den tilbake. Så vi tok kontakt med farmen vi tidligere hadde kjøpt kaffen fra, skaffe samme kaffen og fikk den tilbake i utvalget vårt.

Kaffen kommer fra Finca Portezuela, en farm vi har et nært og god samarbeid med. Bønnetypen her er Bourbon og og brenneprofilen er den samme som vi benyttet til jubileumet. En litt mørkbrent kaffe, som har fått utvikle seg godt og som gir masse god smak, en god munnfølelse og en deilig aroma.

Du får her en klassisk og god kaffe, med smaksnoter av mørk sjokolade, et lite nøtteaktig preg og ørlite hint av karamellaktig sødme.

Tilleggsinformasjon

Vekt 270 g
Hvor mye?

250 gram, 1 Kilo

Hele bønner eller kvernet?

Hele bønner, Filtermalt, Kvernet til Mokkakanne, Presskannemalt, Kokmalt, Kvernet til Chemex, Kvernet til Aeropress, Kvernet til håndbrygg, Kvernet til Perkulator, Grønne bønner (Ubrent kaffe)