Espresso WDT Verktøy (8 supertynne nåler)

Fra: kr 189,00 inkl. MVA

Flott WDT verktøy, med håndtak i aluminium og 8 rustfrie akupunkturnåler. Rimelig, men effektivt for å forbedre din espresso.

Gratis frakt på ordre over 990.-

  • Garantert fornøyd
  • Rask levering
Garantert Trygg Betaling

Hjemmebaristaens nye verktøy

Flott WDT verktøy, med håndtak i aluminium og 8 rustfrie akupunkturnåler. Rimelig, men effektivt for å forbedre din espresso. Med 8 tynne nåler er det enkelt å distribuerer kaffen jevnt i filterkurven.

Verktøyet er superenkelt å bruke og vi anbefaler at det brukes sammen med en doseringsring på toppen av filteret, for å unngå søl. Verktøyet leveres med håndtak i aluminium og 8 akupunkturnåler i egen posen. Krever litt montering (Nålene må trykkes på plass i håndtaket)

Hva er WDT (Weiss Distribusjonsteknikk)?

Weiss distribusjonsteknikk hjelper til med å få en mer enhetlig ekstrasjon av espresso. WDT hjelper ved å enten eliminere elle redusere det som på fakgspråket kalles “channelling”, altså at det dannes kanaler i espressoen hvor vannet renner gjennom for fort. Dette gjøre at man får en bedre ekstrahering av espressoen og du får rett og slett en espresso som smaker bedre. Til å gjøre dette, bruker man et WDT verktøy til å rake gjennom kaffen for å bryte opp klumper og redistribuere kaffen jevnere i filteret før man brygger en espresso.

 

Tilleggsinformasjon

Vekt 60 g
Farge

Sølv, Sort