SALG!

RDT Vannsprayflaske

kr 49,00 inkl. MVA kr 39,20 inkl. MVA

-0%

Introduserer vår kompakte RDT-vannflaske – den ultimate følgesvennen for din kaffeopplevelse! ☕💧

🌟 Presisjon i hver dråpe: Perfeksjoner din kaffe med vår RDT-vannflaske, designet for å levere en fin og jevn vannspray. Kontroller statisk elektrisitet på kaffebønnene og få en kverningsopplevelse som setter standarden for smak og ekstraksjon.

Flasken rommer 10 ml

På lager

Sommersalg - 20% på hele nettbutikken i juli

Gratis frakt på ordre over 990.-

  • Garantert fornøyd
  • Rask levering
Garantert Trygg Betaling

Introduserer vår kompakte RDT-vannflaske – den ultimate følgesvennen for din kaffeopplevelse! ☕💧

🌟 Presisjon i hver dråpe: Perfeksjoner din kaffe med vår RDT-vannflaske, designet for å levere en fin og jevn vannspray. Kontroller statisk elektrisitet på kaffebønnene og få en bedre kverning, som også gir deg bedre kaffe.

👌 Enkel å Bruke: Med vår lille, men kraftige vannflaske er RDT en lek. Bare fyll den opp med vann, trykk lett på sprøytehodet, og la en dusj med ørsmå vanndråper forberede kaffebønnene dine for den optimale kverningen.

🌍 Miljøvennlig design: Laget av glass og plast tar vår RDT-vannflaske hensyn til både din kaffesmak og planeten. Reduser avfall og vær en del av den bærekraftige kaffebevegelsen; lever glassbeholderen til resirkulering som glass og kast resten i restavfallet.

🚀 Portabel Perfeksjon: Ta med deg RDT-vannflasken overalt – fra kjøkkenbenken til ditt favorittkaffested. Den lille størrelsen gjør den enkel å ta med, slik at du alltid kan nyte den beste kaffen uansett hvor du er.

🎁 Gaven til Kaffeentusiasten: Gi kaffeelskeren en gave som blir satt pris på. Vår RDT-vannflaske er ikke bare et redskap, det er en av nøkkelen til å løfte kaffebryggingen til nye høyder.

Forbedre kaffens smak, dråpe for dråpe, med vår RDT-vannflaske – din trofaste partner for når du skal kverne kaffe 💧☕

Hva er RDT?

Ross Droplet Technique (RDT) refererer til en teknikk innen kaffeindustrien, spesifikt for å kontrollere statisk elektrisitet på kaffebønner. Denne metoden bruker en fin vannspray på kaffebønnene før kverning.

Formålet med RDT er å redusere opphopning av statisk elektrisitet som kan oppstå under kverning av kaffebønner. Når statisk elektrisitet bygger seg opp, kan kaffepartiklene klumpe seg sammen og forårsake ujevn ekstraksjon under bryggingen. Ved å påføre en liten mengde vann via en fin spray, hjelper RDT til med å nøytralisere statisk elektrisitet og forbedre kverningsprosessen.

Tilleggsinformasjon

Vekt 11 g
Dimensjoner 1,3 × 1,3 × 11,5 cm