Mocha Khulani

Fra: kr 210,00 inkl. MVA


Spennende bærtørket kaffe fra Jemen. Fruktig kaffe med preg av jordbær, bringebær og sitrus,

Gratis frakt på ordre over 990.-

  • Garantert fornøyd
  • Rask levering
Garantert Trygg Betaling


Land:Kenya
Farm:Diverse farmer
Produsent:Khulani Coffee Society for Agricultural Development
Distrikt:Saada
Høyde:1400-2500 meter over havet
Variant:Audaini, Dawaery, Tuffahi
Prosess:Bærtørket
Brennegrad:Lysbrent
Passer til:Trakter, håndbrygg, presskanne, m. fl.

Khulani kaffe er en av de meste “berømte” kaffetypene  fra Jemen og produseres i Khulani Bani Amer i Sadda. At kaffen er så berømt skyldes selvfølgelig kvaliteten og smaken, men det er også et morsomt faktum at buskene som denne børtypen vokser på, blir nærmere 4 meter høye. Dawaeri, som er en av bærtypene, regnes som en av Jemens beste bærtyper. Dette er også en av de største bærtypene.

I koppen

Kaffe fra Jemen bringer alltid med seg noe unikt og hver eneste gang vi får tak i kaffe fra dette landet, bestiller vi den nesten uten av vi har fått tid til å smake på den. Dette kan vi gjøre da vi vet at kvaliteten er høy. Og denne er intet unntak; Fløyelsmyk kaffe, med delikate noter av jorbær, bringebær og kanskje et lite hint av kirsebær. Nydelig sitruspreg! Flott og blansert kaffe.

Smaksnoter

Jordbær, røde bær, sitrus
(Lurer du på hva smaksnoter er? Les mer om det lengre ned)

Kaffe og smaksnoter?

På kaffeposen har vi kort beskrivelse av hva du kan forvente deg av smaker. Smaksnoter er ørsmå hint av smaker som vi finner når vi smaker på kaffen. Alle våre kaffebønner er 100% naturlig og vi tilsetter aldri smak. Med smaksnotene prøver vi å beskrive smakene som naturlig finnes i kaffen.

Hele bønner eller vil du ha kaffen kvernet? 

Hos oss får du alltid velge om du vil ha hele kaffebønner eller om du vil at vi skal kverne kaffen for deg. Du kan få kaffen som filtermalt (kaffetrakter o.l.), presskanne, kokmalt, Chemex, Håndbrygg (V60, Kalita, o.l.), aeropress, mokkakanne og perkulator. For best kvalitet, anbefaler vi at du går til anskaffelse av en kaffekvern. På den måten får du kaffen kvernet akkurat slik du selv vil og du kan bestille hele kaffebønner, som holder seg ferskere lengre enn kvernet kaffe. Du finner vårt utvalg av kaffekverner her.

Grønne bønner

Lyst til å prøve å brenne kaffe selv? Hos oss kan du også kjøpe grønne bønner av all kaffen vi har.

Tilleggsinformasjon

Vekt 270 g
Hvor mye vil du ha?

250 gram, 1 Kilo

Hele bønner eller kvernet?

Hele bønner, Filtermalt, Presskannemalt, Kokmalt, Chemex, Aeropress, Håndbrygg (V60, Kalita, etc), Mokkakanne, Perkulator, Grønne bønner (Ubrent kaffe)