BLACK – Perfekt til din kaffemaskin

Fra: kr 149,00 inkl. MVA

En spesielt utvalgt kaffe, som er valgt ut og brent for å smake best mulig på din kaffemaskin som bruker hele bønner

Gratis frakt på ordre over 990.-

  • Garantert fornøyd
  • Rask levering
Garantert Trygg Betaling

Opplever du at dyr spesialkaffe ikke blir god i kaffemaskinen din? Si hei til BLACK – Vår spesialkaffe til bruk i kaffemaskiner, som nå har kommet i versjon 3! Versjon 3 ble lansert 5 mai 2023

Jobben til en helautomatisk kaffemaskin er å lage god kaffe. Disse maskinene har opplevd en økende popularitet de siste årene og finnes på flere og flere kjøkken. Da enten som maskiner som står på benk eller den innebygde varianten. Problemet med disse maskinene er at det er vanskelig for disse å hente fram alle de gode smakene som finnes i en lysbrent spesialkaffe. Den lysbrente og ofte delikate kaffen som vi produsere gir i mange tilfeller ikke det ønskede resultatet i en slik maskin. Som oftest er det en eller flere ting dette skyldes. Det kan være at kaffen ikke kvernes fint nok. At det er for mye vann i forhold til kaffe. Eller at prosessen med å lage en kopp kaffe rett og slett går for fort, slik at man ikke få trukket nok smak ut av kaffen. Resultatet er at man sitter igjen med en kaffe man ofte ikke er helt fornøyd med.

Det er her BLACK kommer inn. Vi har i lengre tid jobbet og eksperimentert med forskjellige bønnetyper og brenneprofiler for å klare å skape en kaffe som gir deg en skikkelig god kaffe på din kaffemaskin. Så dette er kaffen din kaffemaskin vil bli skikkelig glad for at du kjøper til den. Og til gjengjeld får du skikkelig god kaffe!

Tilleggsinformasjon

Vekt 270 g
Hvor mye vil du ha?

250 gram, 1 Kilo

Hele bønner eller kvernet?

Hele bønner, Grønne bønner (Ubrent kaffe)