Din handlekurv

Dugnadskaffe - Fra Bønner i byen

Etiketten til dugnadskaffe

Enkelhet og lønnsomhet for deg

Når man skal ha dugnad, er lønnsomhet og enkelhet kanskje de to viktigste faktorene og vi ønsker å gjøre din dugnad så enkel som mulig og så lønnsom som mulig. Når du kjøper kaffe fra Bønner i byen, har du en profesjonell aktør i ryggen og når du skal gjennomføre en dugnad, så er dette gjort på 1-2-3!

1

Selg

Begynn å selg. Kundene kan velge mellom hele bønner og filtermalt kaffe. Du finner alt du trenger av materiell på dugnadskaffe.no ((kommer). Benytt sosiale medier eller andre kanaler som du/dere allerede benytter. 

2

Bestill

Send inn en samlet bestilling på kaffe til oss. Dersom du bor i Bodø, kan dugnadsansvarlig hente kaffen hos oss etter 2-3 dager. Hvis sikke, sender vi dette ut fra oss 2-3 dager etter mottatt bestilling.

3

Fortjeneste

Dere ordner selv med innbetalingene og kan betale med Vipps, kort eller faktura. Når faktura er betalt, kan dere glede dere over fortjenesten dere har hatt på dugnaden og kundene deres kan nyte mange gode kopper med kaffe☕

Bruk kalkulatoren under for å beregne hvor mye dere kan tjene på dugnader med Dugnadskaffe

Anbefalt salgspris for 250 gram kaffe er 125.- kroner. Dere sitter igjen med 60 kroner per solgte pose!

1
Velg hvor mange dugnader dere skal ha per år
10
10
Total fortjeneste Kroner

Om kaffen

Dugnadskaffen består av 100% arabicakaffe har høyeste kvalitet. Denne er importert direkte fra en av farmene vi gjennom mange år har samarbeidet med i Mexico og brent på vårt kaffebrenneri i Bodø. Etter nøye testing, har vi laget en kaffe som vi mener vil falle i smak hos alle som er glad i kaffe. Og kanskje kaffen smaker enda bedre når man vet at man bidrar til en god sak 😉 


Nedlastinger

Gratis Frakt

PÅ alle ordre over 990.-

Garantert fornøyd

Alltid fornøyd-garanti

Kaffe fra hele verden

Valgt ut fra det beste som er i sesong

100% Sikker Utsjekk

Kortbetaling og Vipps

 Vil du ha 20% rabatt på første bestilling 
av kaffe og bryggeutstyr?
☕❤️
Meld deg på vårt nyhetsbrev for kafferelaterte nyheter, rabatter og annet snadder.
Nyhetsbrev popup forsiden