Kalibrert tamper

Fra: kr 399,00 inkl. MVA

Med vår fjærbelastede og kalibrerte tamper slipper du å tenke på hvor nøyaktig trykket er på tampingen din hver gang, da denne hjelper deg å ha samme trykk hver eneste gang du lager espresso.

Gratis frakt på ordre over 990.-

  • Garantert fornøyd
  • Rask levering
Garantert Trygg Betaling

Baristaens hjelper

Hvis du er en lidenskapelig kaffeelsker, vet du hvor viktig det er å ha en god tamper. En kalibrert tamper er et verktøy som gir deg nøyaktig og jevn trykk hver gang du lager espresso. Med en kalibrert tamper kan du unngå over- eller under-ekstraksjon, som påvirker smaken og kvaliteten på kaffen din. En kalibrert tamper er også enkel å bruke og rengjøre, og passer til de fleste espressomaskiner. Med vår fjærbelastede og kalibrerte tamper slipper du å tenke på hvor nøyaktig trykket er på tampingen din hver gang, da denne hjelper deg å ha samme trykk hver eneste gang du lager espresso. Fjæren er innstilt på 13,6 kilos trykk, så når du trykker tamperen helt ned til bunnen, er belastningen riktig og lik hver eneste gang du lager en shot med espresso. Tamperen har et flott trehåndtak og alle metalldeler er i rustfritt stål.

Tamperen er helt super å bruke, både for nybegynnere og profesjonelle baristaer, da du slipper å tenke på små avvik i tampingen og du vil få en jevnere kvalitet på hver eneste espresso du lager.

Tilleggsinformasjon

Vekt 400 g
Størrelse

54mm, 58mm