SALG!

Bålkaffe

kr 162,00kr 584,00 inkl. MVA
kr 129,60kr 467,20 inkl. MVA

Når man skal på tur, vil man ha med seg en skikkelig god kaffe. Bålkaffen er det perfekte turfølget om du skal ut på tur eller bare en tur på kjøkkenet for å lage deg god kaffe 😉

Sommersalg - 20% på hele nettbutikken i juli

Gratis frakt på ordre over 990.-

  • Garantert fornøyd
  • Rask levering
Garantert Trygg Betaling

Når man skal på tur, vil man ha med seg en skikkelig gode kaffe. Kaffe brygget på bålet er jo tross alt et av turens høydepunkter.

Det er ingen plasser kaffen smaker bedre enn når den er brygget på et bål eller en primus, enten det er på en fjelltopp, på stranda eller i skogen. Bålkaffen vår er valgt ut for å være en kaffe som skal være perfekt å brygge på bål, men den passer selvfølgelig også godt å bruke hjemme, både i kaffemaskin og på trakteren. Bålkaffe er en god og kraftig kaffe som smaker godt, uansett om den nytes innendørs eller utendørs. Så om du er på skitur, fjelltur eller bare må en tur innom kjøkkenet for å hente mer kaffe, så er dette en kaffe som passer til alle slags turer.

Smaksnoter

Mørk sjokolade, nøtter, karamell (Lurer du på hva smaksnoter er? Les mer om det lengre ned)

Kaffe og smaksnoter?

På kaffeposen har vi kort beskrivelse av hva du kan forvente deg av smaker. Smaksnoter er ørsmå hint av smaker som vi finner når vi smaker på kaffen. Alle våre kaffebønner er 100% naturlig og vi tilsetter aldri smak. Med smaksnotene prøver vi å beskrive smakene som naturlig finnes i kaffen.

Hele bønner eller vil du ha kaffen kvernet? 

Hos oss får du alltid velge om du vil ha hele kaffebønner eller om du vil at vi skal kverne kaffen for deg. Du kan få kaffen som filtermalt (kaffetrakter o.l.), presskanne, kokmalt, Chemex, Håndbrygg (V60, Kalita, o.l.), aeropress, mokkakanne og perkulator. For best kvalitet, anbefaler vi at du går til anskaffelse av en kaffekvern. På den måten får du kaffen kvernet akkurat slik du selv vil og du kan bestille hele kaffebønner, som holder seg ferskere lengre enn kvernet kaffe. Du finner vårt utvalg av kaffekverner her.

Grønne bønner

Lyst til å prøve å brenne kaffe selv? Hos oss kan du også kjøpe grønne bønner av all kaffen vi har.

Tilleggsinformasjon

Vekt 270 g
Hvor mye vil du ha?

250 gram, 1 Kilo

Hele bønner eller kvernet?

Hele bønner, Filtermalt, Presskannemalt, Kokmalt, Chemex, Aeropress, Håndbrygg (V60, Kalita, etc), Mokkakanne, Perkulator, Grønne bønner (Ubrent kaffe)