SALG!

Antigua Los Volcanes

kr 175,00kr 630,00 inkl. MVA
kr 140,00kr 504,00 inkl. MVA

Nydelig og balansert kaffe fra Gutemala som vil falle i smak for alle som er glad i god kaffe.

Sommersalg - 20% på hele nettbutikken i juli

Gratis frakt på ordre over 990.-

  • Garantert fornøyd
  • Rask levering
Garantert Trygg Betaling

Land:Guatemala
Farm:Diverse farmer
Produsent:Fincas Mierisch
Distrikt:La Antigua Guatemala
Høyde:1500-1800 meter over havet
Variant:Bourbon, Catuai
Prosess:Vasket
Brennegrad:Medium+
Passer til:Trakter, håndbrygg, presskanne, espresso m. fl.

Antigua Los Volcanes er en kaffe vi har erfaringer med før, men det begynner nå å bli veldig lenge siden vi har mottatt kaffeprøver fra denne produsenten som har vært av den kvaliteten som har vært aktuell for oss å ta inn. Men det er alltid hyggelig å ønske velkommen en gammel kjenning på “menyen” hos oss. Sist gang vi hadde denne kaffen inne var i 2015-2016, så det begynner å bli en stund siden. Dette er uansett en god kaffe fra et fantastisk område i Guatemala.

Antigua La Guatemala er en fortryllende by som ligger i det sentrale Guatemala. Byen er omgitt av maleriske landskap, inkludert frodige kaffebusker som har gjort området kjent for sin kvalitetskaffe. Antigua La Guatemala er kjent for sin godt bevarte koloniale arkitektur, brosteinsbelagte gater og fargerike bygninger som gir en autentisk atmosfære.

De omkringliggende områdene er ideelle for kaffedyrking på grunn av det subtropiske klimaet, høyden og den vulkanske jorden, som resulterer i kaffebønner av høy kvalitet. Med hele tre vulkaner i området er landskapet både majestetisk og unikt, og det gir en spektakulær ramme rundt byen i tillegg til et fantastisk jordsmonn for kaffedyrking.

I koppen

Vanskelig å slippe unna en litt utslitt fra som en god og klassis kaffe. Sjokolade, lett nøttepreg og et preg av syrlighet fra steinfrukter, samt en svak fruktighet gjør dette til en flott og velbalansert kaffe som vil falle i smak for de fleste.

Smaksnoter

Sjokolade, hasselnøtt, steinfrukter, røde bær

Kaffe og smaksnoter?

På kaffeposen har vi kort beskrivelse av hva du kan forvente deg av smaker. Smaksnoter er ørsmå hint av smaker som vi finner når vi smaker på kaffen. Alle våre kaffebønner er 100% naturlig og vi tilsetter aldri smak. Med smaksnotene prøver vi å beskrive smakene som naturlig finnes i kaffen.

Hele bønner eller vil du ha kaffen kvernet? 

Hos oss får du alltid velge om du vil ha hele kaffebønner eller om du vil at vi skal kverne kaffen for deg. Du kan få kaffen som filtermalt (kaffetrakter o.l.), presskanne, kokmalt, Chemex, Håndbrygg (V60, Kalita, o.l.), aeropress, mokkakanne og perkulator. For best kvalitet, anbefaler vi at du går til anskaffelse av en kaffekvern. På den måten får du kaffen kvernet akkurat slik du selv vil og du kan bestille hele kaffebønner, som holder seg ferskere lengre enn kvernet kaffe. Du finner vårt utvalg av kaffekverner her.

Grønne bønner

Lyst til å prøve å brenne kaffe selv? Hos oss kan du også kjøpe grønne bønner av all kaffen vi har.

Tilleggsinformasjon

Vekt 270 g
Hvor mye vil du ha?

250 gram, 1 Kilo

Hele bønner eller kvernet?

Hele bønner, Filtermalt, Presskannemalt, Kokmalt, Chemex, Aeropress, Håndbrygg (V60, Kalita, etc), Mokkakanne, Perkulator, Grønne bønner (Ubrent kaffe)