Påskekaffe 2024

Deilig påskekaffe fra Tanzania. Masse god kaffesmak med litt spennende fruktighet.

Produktet er dessverre utgått

Gratis frakt på ordre over 990.-

  • Garantert fornøyd
  • Rask levering
Garantert Trygg Betaling


Land:Tanzania
Farm:Lunji Estate
Produsent:Lunji Estate
Distrikt:Mbeya Peak, Southern Highlands
Høyde:1500-1750 meter over havet
Variant:Typica
Prosess:Vasket
Brennegrad:Medium –
Passer til:Trakter, håndbrygg, presskanne, espresso,m. fl.

Årets påskekaffe kommer fra farmen Lunji Estate i Tanzania. Vi opplever ofte at kaffe fra Tanzania har smaker som treffer både de som liker en god svart kaffe og de som er på utkikk etter litt fruktig kaffe, da disse ofte inneholder litt forsiktig fruktighet sammen med masse god kaffesmak. Årets påskekaffe er intet unntak.

I koppen

En leskende og god kaffe, med litt spennende og fruktig ettersmak som bringer tankene inn på fersken og steinfrukt. Fin syrlighet s

Smaksnoter

Sjokolade, fersken, steinfrukt, sitrus
(Lurer du på hva smaksnoter er? Les mer om det lengre ned)

Kaffe og smaksnoter?

På kaffeposen har vi kort beskrivelse av hva du kan forvente deg av smaker. Smaksnoter er ørsmå hint av smaker som vi finner når vi smaker på kaffen. Alle våre kaffebønner er 100% naturlig og vi tilsetter aldri smak. Med smaksnotene prøver vi å beskrive smakene som naturlig finnes i kaffen.

Hele bønner eller vil du ha kaffen kvernet? 

Hos oss får du alltid velge om du vil ha hele kaffebønner eller om du vil at vi skal kverne kaffen for deg. Du kan få kaffen som filtermalt (kaffetrakter o.l.), presskanne, kokmalt, Chemex, Håndbrygg (V60, Kalita, o.l.), aeropress, mokkakanne og perkulator. For best kvalitet, anbefaler vi at du går til anskaffelse av en kaffekvern. På den måten får du kaffen kvernet akkurat slik du selv vil og du kan bestille hele kaffebønner, som holder seg ferskere lengre enn kvernet kaffe. Du finner vårt utvalg av kaffekverner her.

Grønne bønner

Lyst til å prøve å brenne kaffe selv? Hos oss kan du også kjøpe grønne bønner av all kaffen vi har.

Tilleggsinformasjon

Vekt 270 g
Hvor mye vil du ha?

250 gram, 1 Kilo

Hele bønner eller kvernet?

Hele bønner, Filtermalt, Presskannemalt, Kokmalt, Chemex, Aeropress, Håndbrygg (V60, Kalita, etc), Mokkakanne, Perkulator, Grønne bønner (Ubrent kaffe)