Handlekurv

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Based on 214 reviews
90%
(192)
10%
(21)
0%
(0)
0%
(1)
0%
(0)

Nydelig å kverne selv for å få mest smak

Digg kaffe

Liker bedre La Manuela, men absolutt en slager denne også, knuser vanlig kaffe 7 av 7 dager i uka

Nydelig smak

Nydelig smak, gav meg en ny kaffe opplevelse

Må oppleves

Den beste kaffen kokes over bål ute i naturen etter en tur. Denne gir samme følelsen, hjemme!

Nydelig kaffe, raskt levert!

El Jaguar er den perfekte kaffen å starte dagen med. Bestilte en kilo på nett og kunne hente den ut på posten et par, tre dager senere, som er imponerende midt i pandemien. BiB leverer virkelig varene ☕️ Kjøpte også Bålkaffe som ligger tynt an mot helga, og skal få leve opp til navnet sitt.

Morraespresso

Bedre enn Bodø-Glimt. Kanon kaffe

Slik bålkaffe skal smake!

Dette er akkurat sånn som jeg liker bålkaffe – sterk og god på smak.

Chemex filter

Veldig rask service her !
Anbefales.

Kvalitet

En klar favoritt her hos oss!

Bålkaffe som smaker bål inne og ute

Fantastisk kaffe som faktisk smaker bålkaffe. Fyldig og god smak. Brygger også denne for hånd, noe som helt klart fungerer helt optimalt. Anbefales brygget med hario v60.

Rett og slett god kaffe

Nykværnet vinternatt håndbrygget er rett og slett god kaffe.

God kaffe og fantastisk service som alltid !

Fungerer fint til annen tilberedning

Jeg er absolutt ingen stor kaffekjenner, men jeg setter absolutt pris på god kaffe. Jeg foretrekker den mørkbrent, og drikker den alltid svart. Denne kaffen ble jeg tiltrukket mest på grunn av navnet, og den lever virkelig opp til sitt navn. Siden jeg ikke har kaffemaskin har jeg for det meste tilberedt denne i mokkakanne, og synes det fungerer utmerket. Det gir en fyldig kaffe med god ettersmak. Jeg har også tilberedt denne i presskanne, men det ble ikke helt den samme smaksopplevelsen – her ville jeg nok helst foretrukket å brygge Mørketid.

A
Bålkaffe
Anonym

Meget god kaffe! 😋

Bedre enn trakterkaffe hver gang

Hario V60 holder godt det den lover. Ingen bitter ettersmak på kaffen på grunn av papirfilteret.
Settet er perfekt til 2 kopper Mørketid kaffe. Skyll filteret i varmt vann, Kvern 35g bønner til skikkelig finmalt, ha nykvernet kaffe i filteret, hell i vann til kaffen dekkes ca 80ml. La kaffen “bloome” og hell deretter rundt 400ml vann i rolig sirkulære bevegelser i takt med at kaffen drypper ned i kolben. En bedre kopp kaffe skal du lete lenge etter.

Den eneste mørketiden som gjør dagen lysere

En kaffe som uten tvil passer til enhver anledning. Om du velger kaffetrakter, presskanne eller håndbrygg blir resultatet fantastisk.

Du får rett og slett ikke denne kvaliteten andre steder. En stor takk til gutta bak Bønner i byen

Perfection in a cup

1st beans I’ve bought from this team and won’t order anywhere else. Mørketid delivers a great espresso but has the strength to handle milk coffees such as cappuccino or flat white!
Without doubt the best in Bodø

Frisk på smak

Meget god kaffe som er frisk på smak. Kan nytes både til frokost og i solveggen

Fyldig og smaksrik

Fyldig og smaksrik kaffe, egner seg både til trakter og v60. Tok litt tid å finne riktig malingsgrad. Men absolutt god kaffe.

Nydelig kaffi

Nok en gang en deilig kaffi fra Bønner i byen. En rund og god smak. God sødme. Det å starte dagen med å kverne seg en kopp av denne kaffen gjør en virkelig godt! Veldig rask levering også.

Anbefales

Nydelig kaffe og lynkjapp service.

A
Bålkaffe
Anonym
En nytelse

Fantastisk både på lukt og smak. Rask levering og topp service

Black

Kaffen lukter godt og smaken er super god. Kaffen har en rund og behagelig smak. Absolutt en kaffe som bør prøves. Den har også en god ettersmak.

Strålende fornøyd kaffenyter

Jeg er kona som fikk kaffeabonement i bursdagsgave. Jeg er superfornøyd med kaffeoverraskelser dom dukker opp jevnlig i posten! Det er like spennende hver gang med mye aroma og stadig nye smaker! Kaffen her er noe helt annet enn den du kan kjøpe i lokalbutikken. Prøv og du vil ikke bli skuffet!

I tillegg kan jeg fortelle at jeg fikk en deiligduftende kaffe en gang med hint av eplesmak. Jeg ble usikker, jeg har kryssallergi mot eple. Jeg prøvede å ringe, men det var utenom åpningstid. Jeg ble ringt opp neste virkedag, og fikk forklaringen og tryggheten om at intet er tilsatt, bare rein kaffe med forskjellige naturlige smaker. Kunne nyte den trygt!
Takk for god service!

Gratis Frakt

På alle ordre over 750.-

Garantert Fornøyd

Vi gir oss ikke før du er fornøyd

International Warranty

Offered in the country of usage

100% Sikker Utsjekk

MasterCard / Visa