Kundeservice

Vi er små, men rå! Vi er her for å hjelpe deg!

Din ordre

Betaling, skader og liknende

Det er desverre ingen returret på ferskbrente kaffebøner. Men dersom du har mottatt kaffe fra oss som du mener det er noe feil med, ber vi om at du kontakter oss, så ser vi hva vi gjør. Vi ønsker selvfølgelig at alle våre kunder skal være fornyd med våre produkter

Dersom du har mottat feil varer i henhold til bestillingen din, tar du kontakt med oss, så ordner vi selvfølgelig opp i det.

Ta bilder av varen, gjerne før du åpner forsendelsesemballasjen (dersom du hører at noe er knust eller liknende). Ta deretter kontakt med oss.

Du kan bruke chatten nederst i høyre hjorne, du kan ringe oss på telefn 755 77877 eller du kan sende en epost til post@bonneribyen.no

Vi prøver å svare på alle henvendelser så snart som mulig. Vi er på jobb mellom 8-16 på hverdager, men svarer også på henvendelser både på kvelder og i helgene, når tiden tillater dette.

Dersom du oppdager at du har skrevet noe feil i adressen pakken din skal sendes til, ber vi om at du tar kontakt med oss snarest. Mellom 8-16 er det best å ringe oss på 755 77877. Etter klokken 16 kan du enten benytte chatten vår, nederst i høyre hjørne, eller du sender en e-post til post@bonneribyen.no. Dersom pakken din allerede er sendt når du oppdager dette, er det desverre ikke noe vi kan gjøre. Dersom Posten ikke får levert pakken, blir den sendt tilbake til oss og du må betale ny porto for at vi skal sende ut pakken på nytt.

Meditation williamsburg kogi blog bushwick pitchfork polaroid austin dreamcatcher narwhal taxidermy tofu gentrify aesthetic.

Ja, i enkelte tilfeller kan du det. Dersom det er mulig, vil det vises på produktsiden at produktet er utsolgt, men du kan legge inn en forhåndsbestilling.

Vi benytter kun kjente aktører til å gjennomføre betaling. Ingen kortdata lagres på vår server, men oppbevares hos betalingsleverandør, dersom dette er nødvendig (F. Eks. Ved abonnement og dersom du ønsker at din betalingsinfo skal lagres)

Gratis frakt

På alle ordre over 750.-

Garantert fornøyd

Ikke fornøyd? Ta kontakt.

Rettferdig handel

Vi kjøper rett fra farm

100% Sikker utsjekk

Vipps/MasterCard/Visa/Faktura