Mørketid

Fra: kr 161,00 inkl. MVA

Mørketid er inspirert av mørketiden i Nord-Norge, hvor sola er borte i lengre perioder og mange plasser er det knapt dagslys. Da er det godt og viktig å ha den gode kaffekoppen, som enten nytes alene eller sammen i den gode samtalen.

Gratis frakt på ordre over 990.-

  • Garantert fornøyd
  • Rask levering
Garantert Trygg Betaling

Historien til Mørketid startet i 2015 og har siden dag 1 vært vår bestselger. Vi lanserte da en kaffe hvor kaffebønnene ble brent når mørketiden begynner her nordpå. Den fikk da naturlig nok navnet Mørketid. Kaffen har de tre første årene kun blitt produsert mens det har vært mørketid og nesten helt mørkt litt nord for polarsirkelen, men har vært så etterspurt at det har blitt en helårskaffe.

Kaffen er inspirert av den mørkeste tiden i Nord-Norge, hvor sola er under horisonten og mange plasser er det knapt dagslys. Da er det godt og viktig å ha den gode kaffekoppen, som enten nytes alene eller sammen i den gode samtalen.

Som vi sier: Brennes litt mørkere for å gjøre deg lettere til sinns. Og skulle du ha lyst på litt Mørketid hvor enn du befinner deg, så er det bare å bestille en pose.

I koppen

En skikkelig god “all-round” kaffe. Ikke for mørk og ikke for lys, med masse gode smaker. Her smaker det rett og slett skikkelig god kaffe, med ørsmå hint av sjokolade, karamellaktig sødme og et deilig nøttepreg i ettersmaken. 

Smaksnoter

Sjokolade, karamell, nøtter
(Lurer du på hva smaksnoter er? Les mer om det lengre ned)

Kaffe og smaksnoter?

På kaffeposen har vi kort beskrivelse av hva du kan forvente deg av smaker. Smaksnoter er ørsmå hint av smaker som vi finner når vi smaker på kaffen. Alle våre kaffebønner er 100% naturlig og vi tilsetter aldri smak. Med smaksnotene prøver vi å beskrive smakene som naturlig finnes i kaffen.

Hele bønner eller vil du ha kaffen kvernet? 

Hos oss får du alltid velge om du vil ha hele kaffebønner eller om du vil at vi skal kverne kaffen for deg. Du kan få kaffen som filtermalt (kaffetrakter o.l.), presskanne, kokmalt, Chemex, Håndbrygg (V60, Kalita, o.l.), aeropress, mokkakanne og perkulator. For best kvalitet, anbefaler vi at du går til anskaffelse av en kaffekvern. På den måten får du kaffen kvernet akkurat slik du selv vil og du kan bestille hele kaffebønner, som holder seg ferskere lengre enn kvernet kaffe. Du finner vårt utvalg av kaffekverner her.

Grønne bønner

Lyst til å prøve å brenne kaffe selv? Hos oss kan du også kjøpe grønne bønner av all kaffen vi har.

Tilleggsinformasjon

Vekt 270 g
Hvor mye vil du ha?

250 gram, 1 Kilo

Hele bønner eller kvernet?

Hele bønner, Filtermalt, Presskannemalt, Kokmalt, Chemex, Aeropress, Håndbrygg (V60, Kalita, etc), Mokkakanne, Perkulator, Grønne bønner (Ubrent kaffe)