Shopping Cart

Forhandler

Bønner i byen er et mikrobrenneri basert i Bodø. Vi importerer spesialkaffe direkte fra farmer rundt omkring i hele verden og brenner kaffen på vårt brenneri i Bodø.

Kvalitet og rettferdighet er to ord som står meget sterkt hos oss, da vi ønsker å utgjøre en liten forskjell for de bøndene som lager fantastiske produkter som vi er så heldige å kunne kjøpe hos de. Vi har kun 1 mellomledd mellom oss og det er lageret som hjelper oss å importere store og mindre partier med kaffe. Ellers går alt av penger direkte til bonden.

Vi håper at dette er verdier som er viktige for flere enn oss og at din plass kanskje er interessert i å ta inn kaffe med høy kvalitet, som er handlet på en rettferdig måte.

Vi er konkurransdyktig på pris og alle plasser som har byttet til vår kaffe har rapportert om en økning i kaffesalget. Vi tilbyr 250 grams poser og poser med 1 kilo kaffe. 250 grams posene er perfekt for videresalg, mens kiloposene gjerne brukes av kaffebarer/restauranter/etc. til dagens kaffe.

Ta en titt rundt på nettsiden vår for å se hvilke kaffetyper vi har inne for tiden og kontakt oss gjerne for å få tilsendt kaffeprøver og prislister. Sammen finner vi løsninger som passer perfekt for deg og din bedrift. Ring oss på 755 77877 eller benytt skjemaet under, så kontaker vi deg så snart som mulig.

Kaffebudet

Bønner i byen leverer til ALLE bedrifter, også de små og store vanlige bedriftene som vil ha kvalitetskaffe på sine kaffemaskiner og kaffetraktere. Kaffebudet vårt kjører ut nybrent kaffe, tilpasset akkurat et utstyret du har på din jobb, slik at du får best mulig kaffe på din arbeidsplass. Så er du lei dårlig kaffe på jobb? Ring oss på +47 755 77877 eller bruk skjemaet under, så kontakter vi deg så snart som mulig for en uforpliktende kaffeprat.

  • Skriv kort hva du ønsker at vi skal hjelpe deg med
Gratis frakt

På alle ordre over 750.-

Garantert fornøyd

Ikke fornøyd? Ta kontakt.

Rettferdig handel

Vi kjøper rett fra farm

100% Sikker utsjekk

Vipps/MasterCard/Visa/Faktura