Los Naranjos valley

Fra: kr 247,50 inkl. MVA

Nydelig kaffe fra en av de mest ettertraktede kaffetypene. En deilig og fløyelsmyk kaffe med hint av sjokolade, jordbær og fersken.

Gratis frakt på ordre over 990.-

  • Garantert fornøyd
  • Rask levering
Garantert Trygg Betaling

Land:El Salvador
Farm:Los Naranjos Valley
Produsent:Roberto H. Murray Meza
Distrikt:Los Naranjos Valley
Høyde:1050-1250 meter over havet
Variant:Rød Bourbon
Prosess:Bærtørket
Brennegrad:Medium
Passer til:Trakter, håndbrygg, presskanne, espresso m. fl.

Fra farmen som har tatt navnet til området den ligger i har vi fått tak i Rød Bourbon, en av de mest ettertraktede kaffetypene, og det er flere grunner til at den er så populær blant kaffeelskere. Red Bourbon-kaffe er kjent for sin komplekse smaksprofil. Den har ofte en rik, søt smak med toner av frukt, karamell og sjokolade. Denne kompleksiteten gjør den til en favoritt blant baristaer og kaffeentusiaster som elsker en kopp med mye dybde og nyanser.Samtidig har den en fløyelsmyk og rund munnfølelse som nesten er umulig å ikke like.

I koppen

Red Bourbon er en sjelden bærtype, da den er vanskelig å lykkes med å dyrke frem for mange. Men når man først lykkes med den, så gir den som oftest en fantastisk god kaffe, nesten uansett prosesstype. Her er den som en meget vellykket bærtørket kaffe og skal man bruke litt ekstra penger på en skikkelig god kaffe, ja da er dette en god kandidat! Dette er en godt balansert kaffe, hvor syrlighet, sødme og fylde spiller godt på lag. Fin og god fruktighet fra jordbør og fersken spiller hovedrollene her, sammen med klassisk godt sjokoladepreg. Bør prøves!

Smaksnoter

Sjokolade, jordbær, fersken

Kaffe og smaksnoter?

På kaffeposen har vi kort beskrivelse av hva du kan forvente deg av smaker. Smaksnoter er ørsmå hint av smaker som vi finner når vi smaker på kaffen. Alle våre kaffebønner er 100% naturlig og vi tilsetter aldri smak. Med smaksnotene prøver vi å beskrive smakene som naturlig finnes i kaffen.

Hele bønner eller vil du ha kaffen kvernet? 

Hos oss får du alltid velge om du vil ha hele kaffebønner eller om du vil at vi skal kverne kaffen for deg. Du kan få kaffen som filtermalt (kaffetrakter o.l.), presskanne, kokmalt, Chemex, Håndbrygg (V60, Kalita, o.l.), aeropress, mokkakanne og perkulator. For best kvalitet, anbefaler vi at du går til anskaffelse av en kaffekvern. På den måten får du kaffen kvernet akkurat slik du selv vil og du kan bestille hele kaffebønner, som holder seg ferskere lengre enn kvernet kaffe. Du finner vårt utvalg av kaffekverner her.

Grønne bønner

Lyst til å prøve å brenne kaffe selv? Hos oss kan du også kjøpe grønne bønner av all kaffen vi har.

Tilleggsinformasjon

Vekt 270 g
Hvor mye vil du ha?

250 gram, 1 Kilo

Hele bønner eller kvernet?

Hele bønner, Filtermalt, Presskannemalt, Kokmalt, Chemex, Aeropress, Håndbrygg (V60, Kalita, etc), Mokkakanne, Perkulator, Grønne bønner (Ubrent kaffe)