Daye Bensa

Fra: kr 180,00 inkl. MVA kr 144,00 inkl. MVA

Sommersalg - 20% på hele nettbutikken i juli

Gratis frakt på ordre over 990.-

  • Garantert fornøyd
  • Rask levering
Garantert Trygg Betaling

Land:Etiopia
Farm:Daye Bensa
Produsent:Daye Bensa
Distrikt:Sidamo
Høyde:1900-2200 meter over havet
Variant:Lokale varianter
Prosess:Vasket
Brennegrad:Lysbrent
Passer til:Trakter, håndbrygg, presskanne, m. fl.

Fra Sidamo i Etiopia har vi nå fått inn en kaffe fra cooperativene de to kaffeproduserende brødrene, Assefa og Mulugeta Dukamo fra Bensa Sidama-området. Nå er Daye Bensa Coffee en av de største kaffeeksportørene i Etiopia, og eksporterer grønn kaffe direkte fra egne gårder og gårder til tilknyttede bønder. 

I koppen

Deilig vasket kaffe fra Etiopia. Klassiske te-noter, med sitrus, jasmin og bergamot. Små hint av nektarin. Nydelig og fruktig kaffe.

Smaksnoter

Nektarin, bergamot, jasmin, sitrron
(Lurer du på hva smaksnoter er? Les mer om det lengre ned)

Kaffe og smaksnoter?

På kaffeposen har vi kort beskrivelse av hva du kan forvente deg av smaker. Smaksnoter er ørsmå hint av smaker som vi finner når vi smaker på kaffen. Alle våre kaffebønner er 100% naturlig og vi tilsetter aldri smak. Med smaksnotene prøver vi å beskrive smakene som naturlig finnes i kaffen.

Hele bønner eller vil du ha kaffen kvernet? 

Hos oss får du alltid velge om du vil ha hele kaffebønner eller om du vil at vi skal kverne kaffen for deg. Du kan få kaffen som filtermalt (kaffetrakter o.l.), presskanne, kokmalt, Chemex, Håndbrygg (V60, Kalita, o.l.), aeropress, mokkakanne og perkulator. For best kvalitet, anbefaler vi at du går til anskaffelse av en kaffekvern. På den måten får du kaffen kvernet akkurat slik du selv vil og du kan bestille hele kaffebønner, som holder seg ferskere lengre enn kvernet kaffe. Du finner vårt utvalg av kaffekverner her.

Grønne bønner

Lyst til å prøve å brenne kaffe selv? Hos oss kan du også kjøpe grønne bønner av all kaffen vi har.

Tilleggsinformasjon

Vekt 270 g
Hvor mye vil du ha?

250 gram, 1 Kilo

Hele bønner eller kvernet?

Hele bønner, Filtermalt, Presskannemalt, Kokmalt, Chemex, Aeropress, Håndbrygg (V60, Kalita, etc), Mokkakanne, Perkulator, Grønne bønner (Ubrent kaffe)