Excelso Santander

kr 165,00kr 507,50 inkl. MVA

En deilig og god kaffe, med masse smak. Nydelig toner av litt mørk sjokolade og nøtter og en deilig molasses-preget sødme. Godt balansert i smaken og absolutt en kaffe som vil falle i smake for alle som setter pris på en god kopp kaffe.

Produktet er dessverre utgått

Gratis frakt på ordre over 990.-

  • Garantert fornøyd
  • Rask levering
Garantert Trygg Betaling

 

Colombia – Excelso Santander

Land: Colombia
Farm: Diverse farmer
Produsent:
Distrikt: Bucamaranga
Høyde: 1350-1750 meter over havet
Variant: Colombia, Typica, Caturra
Prosess: Vasket
Brennegrad: Medium minus
Passer til: Trakter, håndbrygg, presskanne, espresso m. fl.
 
Dette er en kaffe som kommer fra masse små farmer i Bucamaranga distriket i Colombia. Det som er spesielt med denne regionen er at hele 91% av kaffen som produseres her kommer fra kaffebusker som har gode vekstforhold i naturlig skygge. Dette hjelper til med å opprettholde et naturlig biologisk mangfold for kaffedyrking, noe som blandt annet fir reduert behov for kunstgjødsel, da kaffebuskene får mye naturlig gjødsel fra nedfall fra omkringliggende trær og busker.

I koppen

En deilig og god kaffe, med masse smak. Nydelig toner av litt mørk sjokolade og nøtter og en deilig molasses-preget sødme. Godt balansert i smaken og absolutt en kaffe som vil falle i smake for alle som setter pris på en god kopp kaffe.

Smaksnoter

Sjokolade, nøtter molasses (Lurer du på hva smaksnoter er? Les mer om det lengre ned)

Kaffe og smaksnoter?

På kaffeposen har vi kort beskrivelse av hva du kan forvente deg av smaker. Smaksnoter er ørsmå hint av smaker som vi finner når vi smaker på kaffen. Alle våre kaffebønner er 100% naturlig og vi tilsetter aldri smak. Med smaksnotene prøver vi å beskrive smakene som naturlig finnes i kaffen.

Hele bønner eller vil du ha kaffen kvernet? 

Hos oss får du alltid velge om du vil ha hele kaffebønner eller om du vil at vi skal kverne kaffen for deg. Du kan få kaffen som filtermalt (kaffetrakter o.l.), presskanne, kokmalt, Chemex, Håndbrygg (V60, Kalita, o.l.), aeropress, mokkakanne og perkulator. For best kvalitet, anbefaler vi at du går til anskaffelse av en kaffekvern. På den måten får du kaffen kvernet akkurat slik du selv vil og du kan bestille hele kaffebønner, som holder seg ferskere lengre enn kvernet kaffe. Du finner vårt utvalg av kaffekverner her.

Grønne bønner

Lyst til å prøve å brenne kaffe selv? Hos oss kan du også kjøpe grønne bønner av all kaffen vi har.

Tilleggsinformasjon

Vekt 270 g
Hvor mye vil du ha?

250 gram, 1 Kilo

Hele bønner eller kvernet?

Hele bønner, Filtermalt, Presskannemalt, Kokmalt, Chemex, Aeropress, Håndbrygg (V60, Kalita, etc), Mokkakanne, Perkulator, Grønne bønner (Ubrent kaffe)