Fazenda Miaki

Fra: kr 170,00 inkl. MVA

En nydelig kaffe, som kommer fra forskjellige farmer som dyrker kaffen sin i fjellsidene på Mount Kenya. Sjokolada, solbær og sitrus er noen av smakshintene.

Gratis frakt på ordre over 990.-

  • Garantert fornøyd
  • Rask levering
Garantert Trygg Betaling

 

Land: Brasil
Farm: Fazenda Miaki
Produsent: Familien Miaki
Distrikt: Patrocinio Cerrado, Minas Gerais
Høyde: 1050-1250 meter over havet
Variant: Gul Bourbon
Prosess: Vasket
Brennegrad: Medium
Passer til: Trakter, håndbrygg, presskanne, espresso m. fl.

Fazenda Miaki er en farm vi har et godt forhold til og forrige kaffe vi kjøpte derfra var en stor suksess og ble fort utsolgt. Atter en gang var det en kaffe herfra som skilte seg ut på cuppingbordet vårt og vi har i første omgang fått tak i et mindre parti.

Familien Miaki flyttet fra Japan til Brasil på slutten av 60-tallet for å jobbe med kaffe. Etter en alvorlig frost-periode i Brasil på 70-tallet ble det mye kaffeland til salgs og familien kjøpte da et landområde hvor de startet opp sin første farm. Denne ble solgt etter noen år, men på 80-tallet startet de opp en ny farm og har drevet Fazenda Miaki siden da.

I koppen

Har høye forventinger til denne og den innfrir så til de frager. En utrolig god kaffe! Lett, men med masse smak og en deilig sødme og fruktighet. Utrolig høy kvalitet i forhold til prisen, så dette er et røverkjøp. Dette blir en favoritt her hos oss framover.

Smaksnoter

Melkesjokolade, nøtter, syrlig eple

Kaffe og smaksnoter?

På kaffeposen har vi kort beskrivelse av hva du kan forvente deg av smaker. Smaksnoter er ørsmå hint av smaker som vi finner når vi smaker på kaffen. Alle våre kaffebønner er 100% naturlig og vi tilsetter aldri smak. Med smaksnotene prøver vi å beskrive smakene som naturlig finnes i kaffen.

Hele bønner eller vil du ha kaffen kvernet? 

Hos oss får du alltid velge om du vil ha hele kaffebønner eller om du vil at vi skal kverne kaffen for deg. Du kan få kaffen som filtermalt (kaffetrakter o.l.), presskanne, kokmalt, Chemex, Håndbrygg (V60, Kalita, o.l.), aeropress, mokkakanne og perkulator. For best kvalitet, anbefaler vi at du går til anskaffelse av en kaffekvern. På den måten får du kaffen kvernet akkurat slik du selv vil og du kan bestille hele kaffebønner, som holder seg ferskere lengre enn kvernet kaffe. Du finner vårt utvalg av kaffekverner her.

Grønne bønner

Lyst til å prøve å brenne kaffe selv? Hos oss kan du også kjøpe grønne bønner av all kaffen vi har.

Tilleggsinformasjon

Vekt 270 g
Hvor mye vil du ha?

250 gram, 1 Kilo

Hele bønner eller kvernet?

Hele bønner, Filtermalt, Presskannemalt, Kokmalt, Chemex, Aeropress, Håndbrygg (V60, Kalita, etc), Mokkakanne, Perkulator, Grønne bønner (Ubrent kaffe)