Kibirigwi Kiangai

En av de beste kaffene fra Kenya vi har hatt inne på lenge. Som vanlig i kenyansk kaffe er det mye solbær i smaken men her finner vi også sort te og en nydelig, nesten toffee-aktig sødne. Denne bare må prøves!

Produktet er dessverre utgått

Gratis frakt på ordre over 990.-

  • Garantert fornøyd
  • Rask levering
Garantert Trygg Betaling


Land:Kenya
Farm:Diverse farmer i Kibirigwi Farmers Cooperative Society
Produsent:Kibirigwi Farmers Cooperative Society
Distrikt:Kirinyaga
Høyde:1600-1800 meter over havet
Variant:SL 28, SL 34, Ruiru 11, Batian
Prosess:Vasket
Brennegrad:Lysbrent
Passer til:Trakter, håndbrygg, presskanne, m. fl.

Kibirigwi Farmers Cooperative Society består av 1141 farmer som leverer kaffen sin til Kiangai washing station. For oss er dette en ny leverandør, men når vi fikk prøver på denne kaffen visste vi at vi måtte prøve å få tak i denne. Cooperativet ble opprettet i 1953 og har i dag 8 plasser som foredler og produserer kaffen. Vannet som brukes kommer rett fra elven Kibirigwi som renner rett forbi kaffemølla hvor denne kaffen kommer fra.

I koppen

En av de beste kaffene fra Kenya vi har hatt inne på lenge. Som vanlig i kenyansk kaffe er det mye solbær i smaken men her finner vi også sort te og en nydelig, nesten toffee-aktig sødne. Denne bare må prøves!

Smaksnoter

Solbær, sort te, toffee
(Lurer du på hva smaksnoter er? Les mer om det lengre ned)

Kaffe og smaksnoter?

På kaffeposen har vi kort beskrivelse av hva du kan forvente deg av smaker. Smaksnoter er ørsmå hint av smaker som vi finner når vi smaker på kaffen. Alle våre kaffebønner er 100% naturlig og vi tilsetter aldri smak. Med smaksnotene prøver vi å beskrive smakene som naturlig finnes i kaffen.

Hele bønner eller vil du ha kaffen kvernet? 

Hos oss får du alltid velge om du vil ha hele kaffebønner eller om du vil at vi skal kverne kaffen for deg. Du kan få kaffen som filtermalt (kaffetrakter o.l.), presskanne, kokmalt, Chemex, Håndbrygg (V60, Kalita, o.l.), aeropress, mokkakanne og perkulator. For best kvalitet, anbefaler vi at du går til anskaffelse av en kaffekvern. På den måten får du kaffen kvernet akkurat slik du selv vil og du kan bestille hele kaffebønner, som holder seg ferskere lengre enn kvernet kaffe. Du finner vårt utvalg av kaffekverner her.

Grønne bønner

Lyst til å prøve å brenne kaffe selv? Hos oss kan du også kjøpe grønne bønner av all kaffen vi har.

Tilleggsinformasjon

Vekt 270 g
Hvor mye vil du ha?

250 gram, 1 Kilo

Hele bønner eller kvernet?

Hele bønner, Filtermalt, Presskannemalt, Kokmalt, Chemex, Aeropress, Håndbrygg (V60, Kalita, etc), Mokkakanne, Perkulator, Grønne bønner (Ubrent kaffe)