Wilfa Svart Aroma (CGWS-130B)

kr 1.449,00 inkl. MVA

Kaffekvernen Nymalt er en av bestselgerene til Wilfa og er en kvern som har vunnet flere tester. Dette er en god og solid kvern som som har et godt spenn i kverninsgrader.

På lager

Gratis frakt på ordre over 990.-

  • Garantert fornøyd
  • Rask levering
Garantert Trygg Betaling

En av de absolutt beste kvernene for hjemmebruk

Kaffekvernen Svart er en av bestselgerene til Wilfa og er en kvern som har vunnet flere tester. Dette er en god og solid kvern som som har et godt spenn i kverninsgrader. Her får du alt fra kokmalt til mokka og du kan enkelt finjustere kverningsgraden. Kvernen har et solid kvernverk i konisk stål og har stor kapasitet, da den kan kverne 250 gram kaffe av gangen. Svart Aroma har en ny og forbedret motor, sammenlignet med Svart Nymalt kaffekvern. Motoren har lavere hastighet som produserer lite varme og statisk elektrisitet. Dette gjør at aromaen og smaken i kaffen bevares best mulig. Den er i tillegg utstyrt med en kaffebeholder som har UV-filter, noe som beskytter kaffen litt ekstra om du lar det være kaffe i beholderen.

Kverna er enkel i bruk og du bare fyller på kaffe, stiller inn kverningsgrad og tiden du vil at kverne skal gå og trykker på start. Om du vil lese mer om kaffekverner og hvordan de brukes, kan du lese vår artikel Slik bruker du en kaffekvern

Tilleggsinformasjon

Vekt 2310 g