SALG!

Wilfa Svart Uniform kaffekvern med vekt (WSFBS-200B)

kr 3.999,00 inkl. MVA kr 3.199,20 inkl. MVA

-0%

Kaffekvernen Uniform fra Wilfa er kanskje en av de aller beste kvernene man kan kjøpe seg for hjemmebruk. Dette er en av de få hjemmekvernene i denne prisklassen som også klarer å kverne kaffe så fint at den kan brukes som espressokvern. På denne modellen følger det i tillegg med en kvalitetsvekt integrert i lokket.

På lager

Sommersalg - 20% på hele nettbutikken i juli

Gratis frakt på ordre over 990.-

  • Garantert fornøyd
  • Rask levering
Garantert Trygg Betaling

En av Wilfas beste kaffekverner

Wilfas nye kaffekvern med forbedret og oppgradert digital presisjonsvekt. Gjennom flere år har Wilfa jobbet med hovedfokus på å utvikle produkter som gir deg den optimale kaffesmaken. Nøkkelen til god kaffe ligger i kverningen. Kaffekvernen har en app (Last ned app her: iOS og Android) som gjør at du får en oversikt over hvor mye kaffe som skal kvernes til en optimal mengde, og i hvilken grad den skal kvernes. Dette er en av de få hjemmekvernene som faktisk klarer å kverne kaffen så fint at den kan brukes som espressokvern. Det er en meget solig og elegant kvern, laget i støpt aluminium og stål. Den har en auto-stopp sensor og kommer med en rustfri metallbeholder for kaffen, noe som reduserer statisk kaffestøv. Skulle det bli noe støv, følger det også med en liten kaffebørste.

58mm brede og flate kvernhoder i rustfritt stål

Kvernhodene gir jevnere partikkelstørrelse for søtere kaffe og fyldigere munnfølelse. De er i rustfritt stål som er produsert i Italia.

41 justeringstrinn med presis kverning

Kaffekvernens justeringstrinn kverner sakte og presist for espresso, Aeropress, Pour over, filterkaffe, presskanne og andre bryggemetoder. Uniform kverner bønnene sakte for å hindre at kaffebønnene blir overopphetet for så å miste aroma og smak.

Inkludert digital presisjonsvekt

Ikke bare får du deg en kvern, men lokket på kaffekvernen er en Uni presisjonsvekt. Med nøyaktighet på 0,1 gram passer vekten perfekt til å veie mengde kaffebønner til kaffen du skal lage. Den er fin å ta med på hytta, på tur i marka eller på fjellet slik at du kan veie kaffebønner der du er.  Vekten kan også brukes til å veie annet enn kaffe, som gjør den til en allsidig hjelper på kjøkkenet.

Vi anbefaler å bruke den medfølgende silikonputen på vekten når du skal brygge kaffe på vekten eller måle opp varm væske. Det er fordi plutselig økning i temperatur kan påvirke nøyaktigheten til vekten.

Vekten kan enkelt nullstilles etter en beholder er plassert på vekten og tidtaker. Den har oppladbart batteri som lades med USB-C-kabel og har en varighet på ca. 20 timer når den er fulladet.

Godkjent av the European Coffee Brewing Centre (ECBC)

Svart Uniform Kaffekvern er en av tre kaffekverner i Europa som er godkjent av The European Coffee Brewing Center. Det er et uavhengig testorgan som tester og godkjenner kaffeutstyr for både det private og profesjonelle markedet. ECBC tester kaffekvernene i presisjon i malingsgraden, at kvernen leverer konsistent, temperatur og hvor mye kafferester som blir igjen.

Kverna er enkel i bruk og du bare fyller på kaffe, stiller inn kverningsgrad og tiden du vil at kverne skal gå og trykker på start. Om du vil lese mer om kaffekverner og hvordan de brukes, kan du lese vår artikel Slik bruker du en kaffekvern

Tilleggsinformasjon

Vekt 2310 g