SALG!

Wilfa Nymalt (WSCG2)

kr 899,00 inkl. MVA kr 719,20 inkl. MVA

-0%

Kaffekvernen Nymalt er en av bestselgerene til Wilfa og er en kvern som har vunnet flere tester. Dette er en god og solid kvern som som har et godt spenn i kverninsgrader.

På lager

Sommersalg - 20% på hele nettbutikken i juli

Gratis frakt på ordre over 990.-

  • Garantert fornøyd
  • Rask levering
Garantert Trygg Betaling

Bestselgende kaffekvern fra Wilfa

Få smaken av fersk kaffe i hver kaffekopp med Wilfa Svart Nymalt kaffekvern. Kaffen blir alltid best når du kverner den selv, rett før den skal lages. For kaffekvernen Svart nymalt maler kaffebønnene slik at du får smaken av alle de ca. 800 smaksstoffene fra kaffen. Til sammenligning gir ferdigmalt kaffe bare omtrent halvparten av smaksstoffene. Kaffekvernen Nymalt er en av bestselgerene til Wilfa og er en kvern som har vunnet flere tester. Dette er en god og solid kvern som som har et godt spenn i kverninsgrader. Her får du alt fra kokmalt til mokka og du kan enkelt finjustere kverningsgraden. Kvernen har et solid kvernverk i konisk stål og har stor kapasitet, da den kan kverne 250 gram kaffe av gangen. Den er i tillegg utstyrt med en kaffebeholder som har UV-filter, noe som beskytter kaffen litt ekstra om du lar det være kaffe i beholderen.

Kvernen er enkel i bruk og du bare fyller på kaffe, stiller inn kverningsgrad og tiden du vil at kverne skal gå og trykker på start. Om du vil lese mer om kaffekverner og hvordan de brukes, kan du lese vår artikel Slik bruker du en kaffekvern

Tilleggsinformasjon

Vekt 2310 g