La Manuela

Fra: kr 170,00 inkl. MVA

Kaffe fra Colombia er viden kjent for å konsekvent være god og høy kvalitet. De er smaksrike, har god fylde, fin syrlighet og fruktighet. En deilig og godt balansert kaffe, med smaksnoter av sjokolade, karamell og sukkerrør.

Gratis frakt på ordre over 990.-

  • Garantert fornøyd
  • Rask levering
Garantert Trygg Betaling

Land: Colombia
Farm: La Manuela
Produsent: Fernando Gomez Chica
Distrikt: Manizales, Caldas
Høyde: 1200-2000 meter over havet
Variant: Bourbon, Typica, Caturra & Variadad
Prosess: Vasket
Brennegrad: Medium
Passer til: Trakter, håndbrygg, presskanne, espresso m. fl.

Kaffe fra Colombia er viden kjent for å konsekvent være god og høy kvalitet. De er smaksrike, har god fylde, fin syrlighet og fruktighet. På La Manuela får kaffen gro i fjellsider hvor de nyter godt av skyggen fra banan- og bambustrær. Fernando Gomez Chica har nå drevet framen i nærmere 20 år og har i alle år vært meget flink til å fornye farmen og innføre tiltak for hele tiden å forbedre kaffen som kommer derfra.

I koppen

Her får du en herlig, balansert og “ren” kopp med gode og fyldige smaker. Gode små hint av sjokolade og en karamell/sukkerrør-aktig sødme. Fin syrlighet, som gir en god balanse.

Smaksnoter

Sjokolade, karamell, sukkerrør, søte frukter
(Lurer du på hva smaksnoter er? Les mer om det lengre ned)

Kaffe og smaksnoter?

På kaffeposen har vi kort beskrivelse av hva du kan forvente deg av smaker. Smaksnoter er ørsmå hint av smaker som vi finner når vi smaker på kaffen. Alle våre kaffebønner er 100% naturlig og vi tilsetter aldri smak. Med smaksnotene prøver vi å beskrive smakene som naturlig finnes i kaffen.

Hele bønner eller vil du ha kaffen kvernet? 

Hos oss får du alltid velge om du vil ha hele kaffebønner eller om du vil at vi skal kverne kaffen for deg. Du kan få kaffen som filtermalt (kaffetrakter o.l.), presskanne, kokmalt, Chemex, Håndbrygg (V60, Kalita, o.l.), aeropress, mokkakanne og perkulator. For best kvalitet, anbefaler vi at du går til anskaffelse av en kaffekvern. På den måten får du kaffen kvernet akkurat slik du selv vil og du kan bestille hele kaffebønner, som holder seg ferskere lengre enn kvernet kaffe. Du finner vårt utvalg av kaffekverner her.

Grønne bønner

Lyst til å prøve å brenne kaffe selv? Hos oss kan du også kjøpe grønne bønner av all kaffen vi har.

Tilleggsinformasjon

Vekt 270 g
Hvor mye vil du ha?

250 gram, 1 Kilo

Hele bønner eller kvernet?

Hele bønner, Filtermalt, Presskannemalt, Kokmalt, Chemex, Aeropress, Håndbrygg (V60, Kalita, etc), Mokkakanne, Perkulator, Grønne bønner (Ubrent kaffe)