SALG!

Espresso WDT Verktøy (58mm, rustfritt stål)

kr 398,00 inkl. MVA kr 318,40 inkl. MVA

-0%

Dette hendige verktøyet hjelper deg å lage en perfekt espresso, gang etter gang. WDT verktøyet distribuerer kaffen jevnt i filterkurven, noe som reduserer kanaler og forbedrer ekstraheringen.

På lager

Sommersalg - 20% på hele nettbutikken i juli

Gratis frakt på ordre over 990.-

  • Garantert fornøyd
  • Rask levering
Garantert Trygg Betaling

Kaffebarens førstevalg for å øke kvaliteten og konsekvent få en bedre espresso

Dette hendige verktøyet hjelper deg å lage en perfekt espresso, gang etter gang. WDT verktøyet distribuerer kaffen jevnt i filterkurven, noe som reduserer kanaler og forbedrer ekstraheringen. Verktøyet er superenkelt å bruke og passer portafilter på 58mm, som er standard størrelse på mange espressomaskiner. Du setter simpelten verktøyet på toppen av portafilteret, som inneholder den ferdig kvernede espressokaffen, og snurrer det rundt et par ganger før du jevner ut og deretter tamper kaffen. Du vil merke at espressoen blir rundere i smaken og du får en mer konsistent puck som vil resultere i en bedre espresso. Verktøyet er laget i rustfritt stål og settes enkelt på plass i en beholder som du kan oppbevare i nærheten av din espressomaskin.

Hva er WDT (Weiss Distribusjonsteknikk)?

Weiss distribusjonsteknikk hjelper til med å få en mer enhetlig ekstrasjon av espresso. WDT hjelper ved å enten eliminere elle redusere det som på fakgspråket kalles “channelling”, altså at det dannes kanaler i espressoen hvor vannet renner gjennom for fort. Dette gjøre at man får en bedre ekstrahering av espressoen og du får rett og slett en espresso som smaker bedre. Til å gjøre dette, bruker man et WDT verktøy til å rake gjennom kaffen for å bryte opp klumper og redistribuere kaffen jevnere i filteret før man brygger en espresso.

!!OBS!! Dette passer til maskiner med 58mm filterstørelse. De fleste proffmaskiner har denne størrelsen. Denne passer IKKE til hjemmemaskiner som Sage o.l. som har en annen filterstørrelse.

Tilleggsinformasjon

Vekt 233 g