SALG!

Wilfa Uniform kaffekvern (WSFB-100S)

kr 3.199,00 inkl. MVA kr 2.559,20 inkl. MVA

-0%

Kaffekvernen Uniform fra Wilfa er kanskje en av de aller beste kvernene man kan kjøpe seg for hjemmebruk. Dette er en av de få hjemmekvernene i denne prisklassen som også klarer å kverne kaffe så fint at den kan brukes som espressokvern.

På lager

Sommersalg - 20% på hele nettbutikken i juli

Gratis frakt på ordre over 990.-

  • Garantert fornøyd
  • Rask levering
Garantert Trygg Betaling

En av Wilfas beste kaffekverner

Denne stilrene kaffekvernen er utviklet i samarbeid med Wilfa og Tim Wendelboe. Kvernen er utformet med 41 justeringstrinn med en sakte og presis kverning. Kvernen er laget for å gi den optimale kaffesmaken, og ved en sakte og presis kverning vil kaffen forhindres i å bli overopphetet, slik at aromaen og smaken bevares på best mulig måte. Kaffekvernen har en app som gjør at du får en oversikt over hvor mye kaffe som skal kvernes til en optimal mengde, og i hvilken grad den skal kvernes. Dette er en av de få hjemmekvernene som faktisk klarer å kverne kaffen så fint at den kan brukes som espressokvern. Det er en meget solig og elegant kvern, laget i støpt aluminium og stål. Den har en auto-stopp sensor og kommer med en metallbeholder for kaffen, noe som reduserer statisk kaffestøv.

Kverna er enkel i bruk og du bare fyller på kaffe, stiller inn kverningsgrad og tiden du vil at kverne skal gå og trykker på start. Om du vil lese mer om kaffekverner og hvordan de brukes, kan du lese vår artikel Slik bruker du en kaffekvern

Tilleggsinformasjon

Vekt 2310 g