SALG!

Håndbryggesett

kr 1.899,00 inkl. MVA kr 1.519,20 inkl. MVA

-0%

Opplev kaffe på sitt beste med vårt eksklusive håndbryggingsgavesett! Vårt sett inneholder alt en kaffeeventyrer trenger for å lage den perfekte koppen med håndbrygget kaffe. Med nøye utvalgte verktøy og tilbehør, tar vi kaffebrygging til et nytt nivå av nytelse. Gavesettet leveres i en elegang bæreveske.

Størrelse: 58cm x 31cm x 18 cm. Vekt krever 2 x AAA batterier. Disse følger IKKE med.

Kun 2 på lager

Sommersalg - 20% på hele nettbutikken i juli

Gratis frakt på ordre over 990.-

  • Garantert fornøyd
  • Rask levering
Garantert Trygg Betaling

Opplev kaffe på sitt beste med vårt eksklusive håndbryggingsett! Vårt sett inneholder alt en kaffeeventyrer trenger for å lage den perfekte koppen med håndbrygget kaffe. Med nøye utvalgte verktøy og tilbehør, tar vi kaffebrygging til et nytt nivå av nytelse. Settet leveres i en elegant bæreveske.

Settet inneholder;

  • Manuell kaffekvern –  som lar deg male kaffebønner på stedet, sikrer ferskhet og aroma i hver kopp.
  • Håndbrygger – Kvalitetshåndbrygger i glass, med holder i plast
  • Filter – Filter til håndbryggeren. Her kan du benytte Harios V60 filter (02) eller tilsvarende når du går tom (V60 02-filtrene er litt større enn medfølgende filter)
  • Kaffekanne i glass – Nydelig hellekanne til å brygge kaffen oppi
  • Hellekanne med presisjonstut og termometer – Gir deg full kontroll over bryggeprosessen, slik at du kan tilpasse styrke og smak etter dine preferanser.
  • Kaffeglass – Et nydelig glass, med doble glassvegger i boriumsilikat, som tåler temperaturer mellom -20 og + 150 grader

Enten du er en erfaren kaffekjenner eller en nybegynner, vil vårt dette settet forbedre din kaffeopplevelse. Perfekt gave til deg selv eller familiens kaffeentusiast. Oppdag en verden av smak og aromaer som kun håndbrygging kan avsløre.

Størrelse: 58cm x 31cm x 18 cm

Vekt krever 2 x AAA batterier. Disse følger IKKE med.

Tilleggsinformasjon

Vekt 3200 g
Dimensjoner 58 × 18 × 31 cm