SALG!

Espresso WDT Verktøy med holder (8 nåler)

kr 298,00 inkl. MVA kr 238,40 inkl. MVA

-0%

Flott WDT verktøy, med holder, håndtak i aluminium og 8 rustfrie nåler. Kvalitetsverktøy som enkelt forbedrer din espresso.

På lager

Sommersalg - 20% på hele nettbutikken i juli

Gratis frakt på ordre over 990.-

  • Garantert fornøyd
  • Rask levering
Garantert Trygg Betaling

Hjemmebaristaens nye verktøy

Flott WDT verktøy, med håndtak i aluminium, holder og og 8 rustfrie nåler. WDT verktøy av høy kvalitert med egen holder som tar seg godt ut på kjøkkenbenken. Med 8 tynne nåler er det enkelt å distribuerer kaffen jevnt i filterkurven.

Verktøyet er superenkelt å bruke og vi anbefaler at det brukes sammen med en doseringsring på toppen av filteret, for å unngå søl.

Hva er WDT (Weiss Distribusjonsteknikk)?

Weiss distribusjonsteknikk hjelper til med å få en mer enhetlig ekstrasjon av espresso. WDT hjelper ved å enten eliminere elle redusere det som på fakgspråket kalles “channelling”, altså at det dannes kanaler i espressoen hvor vannet renner gjennom for fort. Dette gjøre at man får en bedre ekstrahering av espressoen og du får rett og slett en espresso som smaker bedre. Til å gjøre dette, bruker man et WDT verktøy til å rake gjennom kaffen for å bryte opp klumper og redistribuere kaffen jevnere i filteret før man brygger en espresso.

 

Tilleggsinformasjon

Vekt 190 g
Dimensjoner 6 × 7 × 15 cm