Hei, verden. Her er vår “nye” nettbutikk!

Etter å ha lansert nettbutikken vår i 2013, var det på tide med en seriøs ryddejobb. Den nåværende nettbutikken har vært online i snart 10 år og i løpet av 10 år samler deg seg mye unødvendige data, både fra vår egen interne testing med programvare og utvidelser og ordredata og andre data. Etter å ha veid for å i mot ganske lenge, ble det besluttet at vi skulle starte halt fra bunnen og bygge opp nettbutikken basert på de erfaringene de 10 årene har gitt oss. Dette medførte også at vi måtte ta noen valg som vil gi noen litt ulemper, men vi mener fordelene veier opp for ulempene.

Den største ulempen er at vi har slettet alle brukere og profiler. Det vil si at dersom du har kjøpt kaffe hos oss tidligere, så er din konto og historikk slettet. Vi har et arkiv tilgjengelig om det skulle være noe du skulle ønske av data fra tidligere handler, så kan vi grave det opp til deg.

Når det kommer til fordeler, så er disse mange. Hastighet på nettbutikken er en ting, men vi har også gjort klar for at vi skal kunne tilby en enda bedre nettbutikk og bedre tjenester integrert i nettbutikken vår. Hva dette er, kommer vi tilbake med ut over høsten.

Vi blir sikkert å bruke en måneds tid for å få alt vi vil ha på plass i vår nye butikk, så vi ber om at dere er litt tålmodige med oss. Og, dersom dere oppdager feil, om det er alt fra stavefeil til funksjoner som ikke fungerer som de skal, så setter vi stor pris på om vi får beskjed om dette.

2 comments

  1. Hei,

    Hadde utfordringer med “usynlig skrift” under bestilling (på telefon) i går, så vi droppet det. Vi er sikkert ikke alene om det, så kan være greit å få sjekket ut.

    Og i siste avsnitt om ny nettbutikk skal det nok stå tålmodige, ikke tålmodie 🙂

    1. Hei Jonas. Dette skal nå være korrigert og utsjekk skal fungere som normalt 👍

Legg igjen en kommentar
Gratis Frakt

PÅ alle ordre over 990.-

Garantert fornøyd

Alltid fornøyd-garanti

Kaffe fra hele verden

Valgt ut fra det beste som er i sesong

100% Sikker Utsjekk

Vipps, Klarna og kortbetaling

 

20% rabatt på første bestilling av kaffe og bryggeutstyr?
☕❤️
Meld deg på vårt nyhetsbrev for kaffenyheter, rabatter og annet snadder.

 

Nyhetsbrev popup forsiden