Torani Sirup

Fra: kr 179,00 inkl. MVA

Torani er proffenes valg når de skal smakssette kaffe, te, kakao, melk, vann, etc. Du ser ofte flaskene bak disken på kaffebaren din, hvor de bruker den til å smakssette kaffe. Vi har valgt Torani siruper på grunn av den høye kvaliteten og smak. At de bruker kun naturlige smaker, og ingen kunstige farger eller konserveringsmidler er heller ingen ulempe.

Flaskene inneholder 750ml

Gratis frakt på ordre over 990.-

  • Garantert fornøyd
  • Rask levering
Garantert Trygg Betaling

Torani siruper er en perfekt måte å tilføre smak og glede til enhver drikke. Enten du liker kaffe, te, kakao, melk eller vann, kan du finne en Torani sirup som passer til din smak. Torani siruper er laget av naturlige ingredienser, som ekte frukt, nøtter og krydder. De har ingen kunstige farger, smaker eller konserveringsmidler.

Torani produserer over 100 forskjellige smaker, fra klassikere som vanilje, karamell og hasselnøtt, til eksotiske som mango, kokosnøtt og blodappelsin. Vi har valgt å lagerføre de som utvilsomt er mest populære å ha i kaffen, men disse kan selvfølgelig brukes akkurat slik du vil

Torani siruper er enkle å bruke, bare tilsett noen få centiliter til din favorittdrikke og rør godt. Du kan også eksperimentere med å lage dine egne smakskombinasjoner, eller følge noen av de deilige oppskriftene på Torani sin nettside. Uansett hva du velger, vil Torani siruper gjøre din drikke mer spennende og smakfull. Prøv Torani siruper i dag og oppdag en verden av muligheter!

Flaskene inneholder 750ml

Tilleggsinformasjon

Vekt 1485 g
Dimensjoner 7,5 × 7,5 × 30 cm
Smak

Karamell, Salt Karamell, Irish Cream, Hasselnøtt, Vanilje, Ginger Bread (Pepperkake), Pumpkin Spice, Pumpkin Pie, Toasted Marshmallow, Cupcake, Chocolate Chip Cookiedough

Med eller uten sukker

Med sukker, Uten sukker