SALG!

San Rafael

kr 175,00kr 630,00 inkl. MVA
kr 140,00kr 504,00 inkl. MVA

Kvalitetskaffe fra et av Costa Ricas mest kjente kaffedistrikter. Kaffe med hint av sjokolade, plomme og rørsukker

Sommersalg - 20% på hele nettbutikken i juli

Gratis frakt på ordre over 990.-

  • Garantert fornøyd
  • Rask levering
Garantert Trygg Betaling

 

Land: Costa Rica
Farm: San Rafael
Produsent: Beneficio Palmichal
Distrikt: Tarrazu
Høyde: 1200-2000 meter over havet
Variant: Catuai, Caturra
Prosess: Vasket
Brennegrad: Medium
Passer til: Trakter, håndbrygg, presskanne, espresso m. fl.

I regionen San Marcos & San Pablo i Tarrazu finner vi farmen San Rafael. Lokalisert midt i det som er en av verdens mest kjente regioner for kaffedyrking og kvalitet ligger denne familiedrevne farmen som har holdt på i årtier med å produsere kvalitetskaffe. Dette er første gang vi har fått kaffe fra de og med en slik kvalitet, kan det fort bli til at vi henter flere kaffetyper fra denne farmen.

I koppen

Nydelig kaffe fra et av Costa Ricas beste kaffedistrikter. Gød sødme, deilig fylde og spennende hint av frukt i ettersmaken.

Smaksnoter

Sjokolade, rørsukker, plomme

Kaffe og smaksnoter?

På kaffeposen har vi kort beskrivelse av hva du kan forvente deg av smaker. Smaksnoter er ørsmå hint av smaker som vi finner når vi smaker på kaffen. Alle våre kaffebønner er 100% naturlig og vi tilsetter aldri smak. Med smaksnotene prøver vi å beskrive smakene som naturlig finnes i kaffen.

Hele bønner eller vil du ha kaffen kvernet? 

Hos oss får du alltid velge om du vil ha hele kaffebønner eller om du vil at vi skal kverne kaffen for deg. Du kan få kaffen som filtermalt (kaffetrakter o.l.), presskanne, kokmalt, Chemex, Håndbrygg (V60, Kalita, o.l.), aeropress, mokkakanne og perkulator. For best kvalitet, anbefaler vi at du går til anskaffelse av en kaffekvern. På den måten får du kaffen kvernet akkurat slik du selv vil og du kan bestille hele kaffebønner, som holder seg ferskere lengre enn kvernet kaffe. Du finner vårt utvalg av kaffekverner her.

Grønne bønner

Lyst til å prøve å brenne kaffe selv? Hos oss kan du også kjøpe grønne bønner av all kaffen vi har.

Tilleggsinformasjon

Vekt 270 g
Hvor mye vil du ha?

250 gram, 1 Kilo

Hele bønner eller kvernet?

Hele bønner, Filtermalt, Presskannemalt, Kokmalt, Chemex, Aeropress, Håndbrygg (V60, Kalita, etc), Mokkakanne, Perkulator, Grønne bønner (Ubrent kaffe)