SALG!

Vakuumbeholder for kaffe

kr 398,00 inkl. MVA kr 318,40 inkl. MVA

-0%

Med vår nye vakuumbeholder for kaffe kan du bare med et par trykk pumpe luften ut av denne holderen. Oksygen, lys og fukt er kaffens største fiender, så når boksen er lys og fukttett og man kan fjerne oksygene, så har du en optimal lagring for kaffen din.

Tomt på lager

Gratis frakt på ordre over 990.-

  • Garantert fornøyd
  • Rask levering
Garantert Trygg Betaling

Introduserer vår nye vakuumbeholder – den ultimate løsningen for å bevare kaffens ferskhet og aroma lengre!

Bevar kaffen fersk lengre: Med vår vakuumbeholder kan du forlenge levetiden til både filterkaffe og kaffebønner. Vår vakuumbeholder lar deg lett pumpe ut luften i beholderen med knappen på toppen Vakuum beskytter kaffen mot oksygen. I tillegg er boksen lys- og fukttett – så da er kaffen godt beskyttet mot de største fiendene for kaffens friskhet.

Fleksibel: Uansett om du foretrekker bønner eller malt kaffe, så kan kaffen oppbevares i denne vakuumbeholderen. Og du kan selvfølgelig oppbevare andre ting som kjeks, nøtter eller andre tørre matvarer.

Elegant design: Vår vakuumbeholder er ikke bare praktisk, den tar seg også godt ut på kjøkkenbenken i sitt stilrene design i rustfritt stål. Om du har flere, lar de seg lett stable oppå hverandre.

Bærekraftig: Laget av rustfritt stål, er vår vakuumbeholder et miljøvennlig valg.

Enkel Bruk: Med bare 2 knapper, hvor den ene pumper luften ut av boksen og den andre slipper den ut, er vår vakuumbeholder enkel å bruke.

Størrelse: 14 cm bred x 15 cm høy
Kapasitet: 1100ml (Ca. 500 gram kaffebønner)

Tilleggsinformasjon

Vekt 447 g
Dimensjoner 15 × 15 × 14 cm