Gikanda Kangocho fra Kenya – en lysbrent kaffe som setter smaksløkene i sving! Denne unike kaffen byr på komplekse smaksnoter av rips, solbær, sjokolade og sitrus, med en elegant syrlighet som gir en frisk og balansert opplevelse i koppen.
Dyrket i de fruktbare fjellene rundt Nyeri og nøye behandlet på Kangocho vaskestasjon, er dette en kaffe som virkelig viser frem Kenyas verdenskjente kaffekvalitet
![]() | Land: | Kenya |
![]() | Farm: | Flere farmer |
![]() | Produsent: | Kangocho |
![]() | Distrikt: | Nyeri |
![]() | Høyde: | 1600-1700 meter over havet |
![]() | Variant: | SL28, SL34, Ruiru 11 |
![]() | Prosess: | Vasket |
![]() | Brennegrad: | Lysbrent |
![]() | Passer til: | Trakter, håndbrygg, presskanne, m. fl. |
I koppen
En nydelig kaffe fra Kenya som inneholder det velkjente hintet av solbær. Her får du også smaker av rips, sjokolade og sitrus. Masse gode smaker og en nydelig kenyansk kaffe
Smaksnoter
Rips, solbær, sjokolade og sitrus (Lurer du på hva smaksnoter er? Les mer om det under)
Kaffe og smaksnoter?
På kaffeposen har vi kort beskrivelse av hva du kan forvente deg av smaker. Smaksnoter er ørsmå hint av smaker som vi finner når vi smaker på kaffen. Alle våre kaffebønner er 100% naturlig og vi tilsetter aldri smak. Med smaksnotene prøver vi å beskrive smakene som naturlig finnes i kaffen.
Hele bønner eller vil du ha kaffen kvernet?
Hos oss får du alltid velge om du vil ha hele kaffebønner eller om du vil at vi skal kverne kaffen for deg. Du kan få kaffen som filtermalt (kaffetrakter o.l.), presskanne, kokmalt, Chemex, Håndbrygg (V60, Kalita, o.l.), aeropress, mokkakanne og perkulator. For best kvalitet, anbefaler vi at du går til anskaffelse av en kaffekvern. På den måten får du kaffen kvernet akkurat slik du selv vil og du kan bestille hele kaffebønner, som holder seg ferskere lengre enn kvernet kaffe. Du finner vårt utvalg av kaffekverner her.
Grønne bønner
Lyst til å prøve å brenne kaffe selv? Hos oss kan du også kjøpe grønne bønner av all kaffen vi har 👍