Tamper med trehåndtak (58mm)

Fra: kr 398,00 inkl. MVA

En tamper er et helt uunværlig verktøy når du skal lage espresso og de kommer i flere varianter. Vår tamper gir deg den nødvendige vekten og balansen for å jevnt komprimere kaffen, noe som resulterer i en jevn ekstraksjon og en fyldigere smak. Den rustfrie overflaten gir ikke bare et stilig utseende, men sikrer også enkel rengjøring og langvarig bruk. Våre tampere kommer også med forskjellige overflater, noe som gir små variasjoner i ekstraheringen av espressoen. Størrelse: 58mm

Gratis frakt på ordre over 990.-

  • Garantert fornøyd
  • Rask levering
Garantert Trygg Betaling

En tamper er et helt uunværlig verktøy når du skal lage espresso og de kommer i flere varianter. Vår tamper gir deg den nødvendige vekten og balansen for å jevnt komprimere kaffen, noe som resulterer i en jevn ekstraksjon og en fyldigere smak. Den rustfrie overflaten gir ikke bare et stilig utseende, men sikrer også enkel rengjøring og langvarig bruk. Våre tampere kommer også med forskjellige overflater, noe som gir små variasjoner i ekstraheringen av espressoen.

Disse tamperene passer til 58mm filter, som er standard på de fleste profesjonelle espressomaskiner, men mål om du er usikker.

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Materiale

Lyst tre, Mørkt tre

Design på bunn

Glatt, Riller