SALG!

Tipus Masala Chai

Opprinnelig pris var: kr 109,00.Nåværende pris er: kr 55,00. inkl. MVA

-50%

50% på grunn av dato. Best før 19.11.2023 men også veldig god etter. Inneholder bare tørrvarer, så disse holder seg langt over utløpsdato.

Så hva gjør en chai i utvalget til Bønner i byen. Vel, dette er ikke hvilken som helst chai. Kanskje verdens beste chai, fra Tipus Chai.

Gratis frakt på ordre over 990.-

  • Garantert fornøyd
  • Rask levering
Garantert Trygg Betaling

50% på grunn av dato. Best før 19.11.2023 men også god etter. Inneholder bare tørrvarer, så disse holder seg langt over utløpsdato.

Verdens beste chai?

Så hva gjør en chai i utvalget til Bønner i byen?

Vel, det er en liten historie bak dette 😉

For noen år siden var vi på kaffemesse i Seattle og ble stående i busskø med en kar fra India. Vi kom i snakk og ut i samtalen spurte han om vi hadde vært på en stand og smakt på chai latten de hadde der. Det hadde vi ikke, men han anbefalte oss å ta en tur. Det var den beste chai latten han hadde smakt siden han flyttet fra India til USA. Vel, dette måtte vi jo smake på og som sagt, så gjort. Chai latten var rett og slett nydelig! Godt krydret, uten å være for sterk og masse god smak. Hun som stod på stand spurt hvor vi var fra og da svaret var Norge, bredte det seg et stor smil rundt munnen. “No way! My mom is Norwegian!” Så her var en dame fra Norge, som hadde funnet seg en indisk mann og bestemoren hans hadde tatt med oppskriften på denne masala chaien fra India og de hadde begynt å produsere denne. Et artig sammentreff og sånn fikk vi agenturet for denne for noen år siden.

Denne har fram til nå bare vært tilgjengelig i storpakninger til våre kafe-kunder, men nå er den endelig tilgjengelig i små poser.

Chai er en sort te og for å lage en chai latte, blandes denne i melk. Denne er god både varm og som iskaffe.

Dette er et produkt av høy kvalitet, med kun rene råvarer; Organisk rørsukker, sort te og organiske krydder. Du vil kunne se krydderrester i bunnen av koppen/glasset, da dette ikke løser seg opp, noe som er helt normalt.

1 poser gir ca. 1 liter ferdig miks. Blandes 50/50 i melk.

Tilleggsinformasjon

Vekt 165 g
Dimensjoner 15 × 15 × 2 cm