Bønner i byen er et mikrobrenneri basert i Bodø. Vi importerer spesialkaffe direkte fra farmer rundt omkring i hele verden og brenner kaffen på vårt brenneri i Bodø.

Kvalitet og rettferdighet er to ord som står meget sterkt hos oss, da vi ønsker å utgjøre en liten forskjell for de bøndene som lager fantastiske produkter som vi er så heldige å kunne kjøpe hos de. Vi har kun 1 mellomledd mellom oss og det er lageret som hjelper oss å importere store og mindre partier med kaffe. Ellers går alt av penger direkte til bonden.

Vi håper at dette er verdier som er viktige for flere enn oss og at din plass kanskje er interessert i å ta inn kaffe med høy kvalitet, som er handlet på en rettferdig måte.

Vi er konkurransdyktig på pris og alle plasser som har byttet til vår kaffe har rapportert om en økning i kaffesalget. Vi tilbyr 250 grams poser og poser med 1 kilo kaffe. 250 grams posene er perfekt for videresalg, mens kiloposene gjerne brukes av kaffebarer/restauranter/etc. til dagens kaffe.

Ta en titt rundt på nettsiden vår for å se hvilke kaffetyper vi har inne for tiden og kontakt oss gjerne for å få tilsendt kaffeprøver og prislister. Sammen finner vi løsninger som passer perfekt for deg og din bedrift. Ring oss på 99228664 eller benytt skjemaet under, så kontaker vi deg så snart som mulig.

Kaffebudet

La vårt kaffebud levere kvalitetskaffe til din bedrift i Bodø. Hver fredag brenner vi kaffe som leveres ut til din bedrift på mandag.Ta kontakt med oss for et godt tilbud.

[contact-form-7 id=”1913″]