Koffeinfri kaffe – Huehuetenango

En nydelig kaffe, som kommer fra forskjellige farmer som dyrker kaffen sin i fjellsidene på Mount Kenya. Sjokolada, solbær og sitrus er noen av smakshintene.

Produktet er dessverre utgått

Gratis frakt på ordre over 990.-

  • Garantert fornøyd
  • Rask levering
Garantert Trygg Betaling

 

Land: Guatemala
Farm: Diverse farmer
Produsent: ASOPCE
Distrikt: Huehuetenango
Høyde: 1750-1900 meter over havet
Variant: Bourbon, Catuai, Caturra
Prosess: Vasket
Brennegrad: Medium
Passer til: Trakter, håndbrygg, presskanne, espresso m. fl.

Lenge har det vært sånn at de som ikke kan drikke kaffe med koffein ikke har kunnet kose seg med kaffe av høy kvalitet. Men det er det nå slutt på.

Vi prøver alltid å ha en koffeinfri kaffe i utvalget vårt og nå har vi fått tak i en herlig kaffe fra Guatemala.. Koffeinet er fjernet på en helt naturlig måte som heter Swiss Water Process.

Denne prosessen gir oss en 99.9% koffeinfri kaffe. Dette er en prosess hvor bl.a. rent vann fjerner smakselementer og 99.9% av koffein fra kaffebønnene. Dette blir deretter kjørt gjennom et filter, som fjerner koffein, men ikke smak. Selve smaken tilbakeføres i kaffebønnene i en motsatt prosess av det som brukes for å trekke ut dette. Resultatet er grønne kaffebønner, uten koffein. Eneste forskjellen er at kaffebønnene blir litt mørkere etter prosessen og dermed blir den brente kaffen mørkere enn den ville ha blitt ellers.

Så dersom du er glad i kaffe, men ikke tåler koffein så godt, så får du herved en knallgod kaffe fra oss.

I koppen

Herlig kaffe og gode smaker, som vi er vant med fra Huehuetenangoregionen i Guatemala. Godt sjokoladepreg, med litt nøtteaktige smaker. God balanse og lav syrlighet. Fin sødme. Rett og slett en nydelig kopp kaffe.

Smaksnoter

Melkesjokolade, nøtter og rørsukker

Kaffe og smaksnoter?

På kaffeposen har vi kort beskrivelse av hva du kan forvente deg av smaker. Smaksnoter er ørsmå hint av smaker som vi finner når vi smaker på kaffen. Alle våre kaffebønner er 100% naturlig og vi tilsetter aldri smak. Med smaksnotene prøver vi å beskrive smakene som naturlig finnes i kaffen.

Hele bønner eller vil du ha kaffen kvernet? 

Hos oss får du alltid velge om du vil ha hele kaffebønner eller om du vil at vi skal kverne kaffen for deg. Du kan få kaffen som filtermalt (kaffetrakter o.l.), presskanne, kokmalt, Chemex, Håndbrygg (V60, Kalita, o.l.), aeropress, mokkakanne og perkulator. For best kvalitet, anbefaler vi at du går til anskaffelse av en kaffekvern. På den måten får du kaffen kvernet akkurat slik du selv vil og du kan bestille hele kaffebønner, som holder seg ferskere lengre enn kvernet kaffe. Du finner vårt utvalg av kaffekverner her.

Grønne bønner

Lyst til å prøve å brenne kaffe selv? Hos oss kan du også kjøpe grønne bønner av all kaffen vi har.

Tilleggsinformasjon

Vekt 270 g
Hvor mye vil du ha?

250 gram, 1 Kilo

Hele bønner eller kvernet?

Hele bønner, Filtermalt, Presskannemalt, Kokmalt, Chemex, Aeropress, Håndbrygg (V60, Kalita, etc), Mokkakanne, Perkulator, Grønne bønner (Ubrent kaffe)