Finca Portezuela

Produktet er dessverre utgått

Gratis frakt på ordre over 990.-

  • Garantert fornøyd
  • Rask levering
Garantert Trygg Betaling

 

Land: El Salvador
Farm: Finca La Portezuela
Produsent: Finca La Portezuela
Distrikt: Juayua, Sonsanate
Høyde: 1300-1400 meter over havet
Variant: Bourbon
Prosess: Vasket
Brennegrad: Medium
Passer til: Trakter, håndbrygg, presskanne, espresso m. fl.
 

Finca Portezuela er en farm vi har kjøpt kaffe fra i snart 8 år, men det er første gang på lenge at den kommer under sitt “opprinnelige” navn, for vi bruker nemlig navnet fra farmene som kaffen kommer fra på de fleste kaffetypene våre. Om du har smakt julekaffen vår fra i fjor, så er dette samme kaffen.

I koppen

Man ser på fargen at dette er en ganske lysbrent kaffe. Munnfølelsen et lett og dette er en veldig leskende kaffe. Eller lettdrikkelig, for å bruke et annet ord. Gode hint av lys sjokolade og nøtter, som går over i en herlig ettersmak som er preget av en fin fruktighet med små hint av fersken og plomme. En meget god kaffe.

Smaksnoter

Lys sjokolade, Nøtter, Fersken, Plomme. Veldig fin og lav syrlighet. (Lurer du på hva smaksnoter er? Les mer om det lengre ned)

Kaffe og smaksnoter?

På kaffeposen har vi kort beskrivelse av hva du kan forvente deg av smaker. Smaksnoter er ørsmå hint av smaker som vi finner når vi smaker på kaffen. Alle våre kaffebønner er 100% naturlig og vi tilsetter aldri smak. Med smaksnotene prøver vi å beskrive smakene som naturlig finnes i kaffen.

Hele bønner eller vil du ha kaffen kvernet? 

Hos oss får du alltid velge om du vil ha hele kaffebønner eller om du vil at vi skal kverne kaffen for deg. Du kan få kaffen som filtermalt (kaffetrakter o.l.), presskanne, kokmalt, Chemex, Håndbrygg (V60, Kalita, o.l.), aeropress, mokkakanne og perkulator. For best kvalitet, anbefaler vi at du går til anskaffelse av en kaffekvern. På den måten får du kaffen kvernet akkurat slik du selv vil og du kan bestille hele kaffebønner, som holder seg ferskere lengre enn kvernet kaffe. Du finner vårt utvalg av kaffekverner her.

Grønne bønner

Lyst til å prøve å brenne kaffe selv? Hos oss kan du også kjøpe grønne bønner av all kaffen vi har.

Tilleggsinformasjon

Vekt 270 g
Hvor mye vil du ha?

250 gram, 1 Kilo

Hele bønner eller kvernet?

Hele bønner, Filtermalt, Presskannemalt, Kokmalt, Chemex, Aeropress, Håndbrygg (V60, Kalita, etc), Mokkakanne, Perkulator, Grønne bønner (Ubrent kaffe)