Chanchamayo

☹️ Produktet er dessverre utgått. Men vi har masse annen deilig kaffe i butikken vår.

Produktet er dessverre utgått

Gratis frakt på ordre over 990.-

  • Garantert fornøyd
  • Rask levering
Garantert Trygg Betaling

Land: Peru
Farm: Flere små, lokale farmer
Produsent:
Distrikt:

Chanchamayo Valley

Høyde: 1700 meter over havet
Variant: Bourbon, Typica, Caturra
Prosess: Vasket
Brennegrad: Medium +
Passer til: Trakter, håndbrygg, presskanne, espresso m. fl.

Kaffe fra Chanchamayo-dalen, som er omtrent 30 mil øst for hovedstaden Lima, går for å være et av de beste områdene i peru å produsere kaffe. Ca. 40% av all kaffeproduksjonen fra Peru kommer fra dette området og den typiske kaffefarmen leverer mindre enn ett tonn kaffe hver innhøsting. Det meste av kaffen her vokser i skyggen, noe som ofte gir mer komplekse og gode kaffetyper, da kaffebuskene gror saktere i skyggen. 

I koppen

Fyldig og god kaffe til å være medum brent, men samtidig godt balansert og rik på smak og fylde. Fine nøtteaktige toner og et ørlite hint av sitrus.

Smaksnoter

Mørk sjokolade, nøtter, sitrus
(Lurer du på hva smaksnoter er? Les mer om det lengre ned)

Kaffe og smaksnoter?

På kaffeposen har vi kort beskrivelse av hva du kan forvente deg av smaker. Smaksnoter er ørsmå hint av smaker som vi finner når vi smaker på kaffen. Alle våre kaffebønner er 100% naturlig og vi tilsetter aldri smak. Med smaksnotene prøver vi å beskrive smakene som naturlig finnes i kaffen.

Hele bønner eller vil du ha kaffen kvernet? 

Hos oss får du alltid velge om du vil ha hele kaffebønner eller om du vil at vi skal kverne kaffen for deg. Du kan få kaffen som filtermalt (kaffetrakter o.l.), presskanne, kokmalt, Chemex, Håndbrygg (V60, Kalita, o.l.), aeropress, mokkakanne og perkulator. For best kvalitet, anbefaler vi at du går til anskaffelse av en kaffekvern. På den måten får du kaffen kvernet akkurat slik du selv vil og du kan bestille hele kaffebønner, som holder seg ferskere lengre enn kvernet kaffe. Du finner vårt utvalg av kaffekverner her.

Grønne bønner

Lyst til å prøve å brenne kaffe selv? Hos oss kan du også kjøpe grønne bønner av all kaffen vi har.

Tilleggsinformasjon

Vekt 270 g
Hvor mye?

250 gram, 1 Kilo

Hele bønner eller kvernet?

Hele bønner, Filtermalt, Kvernet til Mokkakanne, Presskannemalt, Kokmalt, Kvernet til Chemex, Kvernet til Aeropress, Kvernet til håndbrygg, Kvernet til Perkulator, Grønne bønner (Ubrent kaffe)