Anselmito Estate

Fra: kr 197,00 inkl. MVA


Gratis frakt på ordre over 990.-

  • Garantert fornøyd
  • Rask levering
Garantert Trygg Betaling

 

Land: Panama
Farm: Anselmito Estate
Produsent: Anselmito Estate
Distrikt: Jarmillo, Boquete
Høyde: 1200-1400 meter over havet
Variant: Catuai, Typica
Prosess: Vasket
Brennegrad: Lysbrent
Passer til: Trakter, håndbrygg, presskanne, espresso m. fl.

For kaffenerder er Anslmito Estate en verdensberømt kaffefarm. Da primært på grunn av kaffetypen Geisha som de leverer og som er kanskje noe av verdens beste kaffe. Vi har i årevis prøvd å få tak i noen av denne uten å lykkes, så når vi kom over et lite parti med en annen kaffetype herfra, bestilte vi prøver, testet og vi likte det vi smakte. Anselmito Estate ble etablert i 1920 og har etablert seg som en farm som leverer fantastisk kaffe. 

I koppen

Munnfølelsen et lett og dette er en veldig leskende kaffe. Eller lettdrikkelig, for å bruke et annet ord. Gode hint av lys sjokolade og nøtter, som går over i en herlig ettersmak som er preget av en fin fruktighet med ørsmå hint av fersken og plomme. En meget god kaffe.

Smaksnoter

Lys sjokolade, Valnøtter, Fersken, Plomme. Veldig fin og lav syrlighet. (Lurer du på hva smaksnoter er? Les mer om det lengre ned)

Kaffe og smaksnoter?

På kaffeposen har vi kort beskrivelse av hva du kan forvente deg av smaker. Smaksnoter er ørsmå hint av smaker som vi finner når vi smaker på kaffen. Alle våre kaffebønner er 100% naturlig og vi tilsetter aldri smak. Med smaksnotene prøver vi å beskrive smakene som naturlig finnes i kaffen.

Hele bønner eller vil du ha kaffen kvernet? 

Hos oss får du alltid velge om du vil ha hele kaffebønner eller om du vil at vi skal kverne kaffen for deg. Du kan få kaffen som filtermalt (kaffetrakter o.l.), presskanne, kokmalt, Chemex, Håndbrygg (V60, Kalita, o.l.), aeropress, mokkakanne og perkulator. For best kvalitet, anbefaler vi at du går til anskaffelse av en kaffekvern. På den måten får du kaffen kvernet akkurat slik du selv vil og du kan bestille hele kaffebønner, som holder seg ferskere lengre enn kvernet kaffe. Du finner vårt utvalg av kaffekverner her.

Grønne bønner

Lyst til å prøve å brenne kaffe selv? Hos oss kan du også kjøpe grønne bønner av all kaffen vi har.

Tilleggsinformasjon

Vekt 270 g
Hvor mye?

250 gram, 1 Kilo

Hele bønner eller kvernet?

Hele bønner, Filtermalt, Kvernet til Mokkakanne, Presskannemalt, Kokmalt, Kvernet til Chemex, Kvernet til Aeropress, Kvernet til håndbrygg, Kvernet til Perkulator, Grønne bønner (Ubrent kaffe)