Anselmito Estate – Prøvebrenning (Begrenset antall)

Maks 2 poser per kunde

Produktet er dessverre utgått

Gratis frakt på ordre over 990.-

  • Garantert fornøyd
  • Rask levering
Garantert Trygg Betaling

PRØVEBRENNING – Anselmito Estate

Vi har et begrenset antall poser (40 x 250 grams) av vår første brenning av en nye kaffe fra Panama, Anselmito Estate. Denne ble ikke i henhold til hvordan profilen skulle være, så vi selger den ut til kraftig redusert pris (Satt ned fra 197.- til 100.-.

Det er fortsatt en nydelig kaffe, men den ble ørlite mer brent i forhold til hvor vi har peilet oss inn i på prøvebrenninger og smaking på kaffen. Så her har du sjansen til å skaffe deg en fortsatt nydelig kaffe til nesten halv pris. Kaffen er ikke lansert ennå og du kan lese mer om kaffen under, men vi gjør oppmerksom på at denne prøvebrenningen ikke har riktig samme smaksprofil som oppgitt under.

OBS! Dette er en prøvebrenning og den sendes ut i poser uten etikett

 

Land: Panama
Farm: Anselmito Estate
Produsent: Anselmito Estate
Distrikt: Jarmillo, Boquete
Høyde: 1200-1400 meter over havet
Variant: Catuai, Typica
Prosess: Vasket
Brennegrad: Lysbrent
Passer til: Trakter, håndbrygg, presskanne, espresso m. fl.

For kaffenerder er Anslmito Estate en verdensberømt kaffefarm. Da primært på grunn av kaffetypen Geisha som de leverer og som er kanskje noe av verdens beste kaffe. Vi har i årevis prøvd å få tak i noen av denne uten å lykkes, så når vi kom over et lite parti med en annen kaffetype herfra, bestilte vi prøver, testet og vi likte det vi smakte. Anselmito Estate ble etablert i 1920 og har etablert seg som en farm som leverer fantastisk kaffe. 

I koppen

Man ser på fargen at dette er en ganske lysbrent kaffe. Munnfølelsen et lett og dette er en veldig leskende kaffe. Eller lettdrikkelig, for å bruke et annet ord. Gode hint av lys sjokolade og nøtter, som går over i en herlig ettersmak som er preget av en fin fruktighet med små hint av fersken og plomme. En meget god kaffe.

Smaksnoter

Lys sjokolade, Valnøtter, Fersken, Plomme. Veldig fin og lav syrlighet. (Lurer du på hva smaksnoter er? Les mer om det lengre ned)

Kaffe og smaksnoter?

På kaffeposen har vi kort beskrivelse av hva du kan forvente deg av smaker. Smaksnoter er ørsmå hint av smaker som vi finner når vi smaker på kaffen. Alle våre kaffebønner er 100% naturlig og vi tilsetter aldri smak. Med smaksnotene prøver vi å beskrive smakene som naturlig finnes i kaffen.

Hele bønner eller vil du ha kaffen kvernet? 

Hos oss får du alltid velge om du vil ha hele kaffebønner eller om du vil at vi skal kverne kaffen for deg. Du kan få kaffen som filtermalt (kaffetrakter o.l.), presskanne, kokmalt, Chemex, Håndbrygg (V60, Kalita, o.l.), aeropress, mokkakanne og perkulator. For best kvalitet, anbefaler vi at du går til anskaffelse av en kaffekvern. På den måten får du kaffen kvernet akkurat slik du selv vil og du kan bestille hele kaffebønner, som holder seg ferskere lengre enn kvernet kaffe. Du finner vårt utvalg av kaffekverner her.

Grønne bønner

Lyst til å prøve å brenne kaffe selv? Hos oss kan du også kjøpe grønne bønner av all kaffen vi har.

Tilleggsinformasjon

Vekt 270 g
Hvor mye vil du ha?

250 gram

Hele bønner eller kvernet?

Hele bønner, Filtermalt, Presskannemalt, Kokmalt, Chemex, Aeropress, Håndbrygg (V60, Kalita, etc), Mokkakanne, Perkulator, Grønne bønner (Ubrent kaffe)