Cyangugu Intore

Fra Karongi-regionen i Rwanda kommer denne deilige kaffen. En nydelig kaffe, med deilige hint av sjokolade, appelsin, mango og sitrus.

Produktet er dessverre utgått

Gratis frakt på ordre over 990.-

  • Garantert fornøyd
  • Rask levering
Garantert Trygg Betaling

Tilbake på lager!

Land: Rwanda
Farm: Cyangugu Intore
Produsent: Rwanda Trading Station
Distrikt: Karongi
Høyde: 1400-1900 meter over havet
Variant: Caturra, Castilla
Prosess: Vasket
Brennegrad: Lysbrent, mot medium
Passer til: Trakter, håndbrygg, presskanne, espresso m. fl.

Denne kaffen kommer fra et stort antall små farmer, hvor de aller fleste ikke har mer enn rundt 200 kaffebusker. Disse leverer til lokale vaskestasjoner som igjen leverer til Rwanda Trading Station, som står som produsent av denne kaffen.

I koppen

Det som umiddelbart slår meg er at dette er en veldig god kaffe. God, nesten litt sånn sirupsaktig munnfølelse. God sødme. Masse kaffesmak, som går over i fine og spennende frukttoner. Nam!

Smaksnoter

Sjokolade, mango, sitrus, appelsin
(Lurer du på hva smaksnoter er? Les mer om det lengre ned)

Kaffe og smaksnoter?

På kaffeposen har vi kort beskrivelse av hva du kan forvente deg av smaker. Smaksnoter er ørsmå hint av smaker som vi finner når vi smaker på kaffen. Alle våre kaffebønner er 100% naturlig og vi tilsetter aldri smak. Med smaksnotene prøver vi å beskrive smakene som naturlig finnes i kaffen.

Hele bønner eller vil du ha kaffen kvernet? 

Hos oss får du alltid velge om du vil ha hele kaffebønner eller om du vil at vi skal kverne kaffen for deg. Du kan få kaffen som filtermalt (kaffetrakter o.l.), presskanne, kokmalt, Chemex, Håndbrygg (V60, Kalita, o.l.), aeropress, mokkakanne og perkulator. For best kvalitet, anbefaler vi at du går til anskaffelse av en kaffekvern. På den måten får du kaffen kvernet akkurat slik du selv vil og du kan bestille hele kaffebønner, som holder seg ferskere lengre enn kvernet kaffe. Du finner vårt utvalg av kaffekverner her.

Grønne bønner

Lyst til å prøve å brenne kaffe selv? Hos oss kan du også kjøpe grønne bønner av all kaffen vi har.

Tilleggsinformasjon

Vekt 270 g
Hvor mye vil du ha?

250 gram, 1 Kilo

Hele bønner eller kvernet?

Hele bønner, Filtermalt, Presskannemalt, Kokmalt, Chemex, Aeropress, Håndbrygg (V60, Kalita, etc), Mokkakanne, Perkulator, Grønne bønner (Ubrent kaffe)