Om Oss

Vi er bønna i fra Nord

Etter å ha sett etter alternativer

Vi begynte vår reise i 2013

Bønner i byen begynte som et navn. Et navn som var så tøft at Thomas Hernes bare visste at han måtte gjøre noe med det navnet, Og siden navnet var som det var og Bodø ikke hadde et kaffebrenneri, hva var vel mer naturlig enn å starte opp et kaffebrenneri. I starten var det 4 eiere, men nå er det bare 2 igjen; Thomas Hernes og Carl-Rune Fagervik, som begge jobber fulltid med brenneriet.

Avisa slo entusiastisk, men feilaktig, fast at Bønner i byen var verdens nordligste kaffebrenneri.
Din kaffeleverandør

Vi er små og fleksible

Fra å bare være en leverandør av kaffe, har Bønner i byen vokst til å bli en leverandør av kaffe, kaffemaskinger og alt som hører kaffe til. Vi leverer spesialkaffe i små poser til salg i din butikk, kafe eller kaffebar og vi leverer store kvanta til hoteller, resturanter, kafeer og kaffebarer. Og ikke minst; vi leverer til både inn- og utland. Så dersom du er på utikk etter en ny kaffeleverandør eller utstyr, ta kontakt og la oss gi deg et tilbud du ikke kan si nei til.

 

Framtiden

Vi har bare såvidt begynt

Vi har vokst mye i det siste og planlegger å fortsette å vokse. Vi skal gjøre det på samme måte som vi har gjort så langt; ved å sette kunden i fokus og gi våre kunder det de vil ha. Vi skal ansette flere folk for å yte den gode servicen som våre kunder er vant til og ikke minst for å kunne fortsette å levere både kaffe og utstyr av topp kvalitet. 

 

Og husk: “Livet er for kort til å drikke dårlig kaffe”

Vårt lille, men fantastiske team er her for deg

Thomas Hernes

Daglig leder og eier
Thomas er Bønner i byens kaffebrenner, innkjøpssjef og altmuligmann. Han har jobbet med kaffe i over 10 år og gleder seg over å lære noe nytt om kaffe nesten daglig.

Carl-Rune "Calle" Fagervik

Salgssjef og eier
Calle er vår salgssjef og har i tillegg ansvaret for pakkeri og utkjøring. Om du er interesert i kaffe, kaffemaskin, traktere og liknende er Calle den rette mannen å ta en prat med.
Tekst kommer
Ørjan Strømmesen
Kaffebønna, Tromsø
Tekst kommer
Camilla Johansen
Bakerinnen, Harstad
Gratis frakt

På alle ordre over 750.-

Garantert fornøyd

Ikke fornøyd? Ta kontakt.

Rettferdig handel

Vi kjøper rett fra farm

100% Sikker utsjekk

Vipps/MasterCard/Visa/Faktura